Arrangemang

För LHK är det viktigt med klubbkänslan och gemenskapen över lagränserna, vi har därför arrangemang vars syfte är att skapa en god stämning och gemenskap bland alla LHK:s medlemmar, tränare, ledare och föräldrar!

Säsongen startar vi alltid upp med en Summercamp som är gratis för alla medlemmar där mycket hänger på samarbete och laganda över åldersgränserna.

På julen så har vi julfika som avslutning i alla lag, där barnen får en julklapp. Om det passar med hemmamatcher så har vi också lussefika där alla barn i lhk tröja får en lussebulle och dricka

Till våren så åker klubben en gemensam cup med övernattning. Alla barn och ungdomar åker i gemensamm buss till cupen och bor på samma anläggning. Säsong 2014/2015 och 2015/2016 har vi valt bohuscup.

Säsongen avslutar vi tillsammans med Handbollens Dag. Vi umgås i handbollens tecken och där alla lag spelar mot sina föräldrar.

Åhus beachhandboll festival - för dom lag som tycker sommaruppehållet är för långt, kan anmäla sig till Åhus beachhandbollsfestivalen. LHK har ett gemensam tält under hela veckan där alla lhk:are samlas oavsett ålder.