Välkommen till LHK F07

Hej.

Vi är ett gäng glada och pigga tjejer som tycker att det är superkul att spela handboll!

Vi tränar 2 gånger i veckan och träningstiderna hittar ni i kalendern. Träningarna är roliga och stimulerande och vi tränar på teknik och matchsituationer. Varje termin deltar vi även på matcher och i cuper.

Handbollsträning med F07 innebär rolig och stimulerande träning och en fin gemenskap, så tycker du att detta låter intressant så är du välkommen att prova, det är bara att komma till en av våra träningar eller kontakta någon av ledarna.

Varmt välkommen!

Ledarna F07
Delad tredjeplats för F07 i A-slutspel i Lundaspelen 2017!
2018-01-01 20:52
Glada och stolta tjejer!

Med sin härliga laganda och kämpaglöd fick våra F07-tjejer uppleva tre fantastiska handbollsdagar i Lund. Vi mötte många bra lag i både grundspel och slutspel, såväl nationella som internationella. Efter rafflande spänning tog vi oss vidare till A-slutspel där vi kämpade oss hela vägen till semifinal. Väl där mötte vi en handbollsskola från Holland som gav oss ett alltför tufft motstånd.

Genom detta hamnade LHK F07 på delad tredjeplats tillsammans med Skuru IK (från Stockholm) och blev därmed även de bästa svenska lagen!

Vill ni se fler bilder - titta gärna in under bildgalleri.

Stort grattis och otroligt bra jobbat tjejer!

Bronsmedalj i A-slutspel för F07 i Åhus Beachhandboll
2017-08-12 14:35
Glada och laddade handbollstjejer!
Åhus Beachandbollscup 2017 blev ännu ett fantastiskt roligt och spännande handbollsäventyr för våra tjejer. Med en fin laganda, mycket glädje och kämparglöd vann de grundspelet i sin grupp och fortsatte därefter i A-slutspel. Motståndet ökade efterhand och vi slutade till sist på en tredjeplats och tjejerna fick en mycket välförtjänt bronsmedalj!
Guld- och silvermedalj i A-slutspel för F07/08 i Bohus cup!
2017-05-08 23:15
Stolta guld- och silvermedaljörer!

Det blev två spännande och fartfyllda dagar för våra yngsta tjejer i Bohus. Seger efter seger för båda lagen i grundspelet ledde till rafflande spänning i A-slutspel.

Vinstsviterna upprepade sig och cupen avslutades med en A-final mellan LHK 1 och 2 med pompa och ståt i stora Mimershallen i Kungälv.

Efter en mycket jämn match vann till slut LHK 2 och tjejerna firade segern tillsammans! Nyfiken på hur vi hade det - titta gärna under bildgalleri.

Stort grattis till hela F07/08!

Succépremiär för F07 på "stor plan"
2017-04-08 19:21
Stolta silvermedaljörer!

Vi är glada och stolta över den fina kämparglöd våra F07:or idag visade på Lågan Cup i Hörby. Det var premiär på stor spelplan för tjejerna och de klarade uppgiften med bravur. Med en fin laganda och järnvilja tog vi oss hela vägen till en mycket jämn A-final, där vi till slut fick en välförtjänt silvermedalj!

Riktigt bra jobbat tjejer!

Julavslutning den 15:e December 2016
2016-12-16 00:06
Torsdagen den 15:e December hade vi årets sista träningstillfälle. Det bjöds på sedvanlig handbollsträning, musik och dansstopp. Träningen avslutades med gemensam julfika och julklappsutdelning till ledarna. Foton från julavslutningen finns under bildgalleri.

God Jul, Gott Nytt År och ett stort tack till alla tjejer, föräldrar och ledare för denna termin.

Handbollsträningen startar igen den 11/1 enligt  ordinarie schema.

Mvh Ledarna