Välkommen till LHK F07

Hej.

Vi är ett gäng glada och pigga tjejer som tycker att det är superkul att spela handboll!

Vi tränar 2 gånger i veckan och träningstiderna hittar ni i kalendern. Träningarna är roliga och stimulerande och vi tränar på teknik och matchsituationer. Varje termin deltar vi även på matcher och i cuper.

Handbollsträning med F07 innebär rolig och stimulerande träning och en fin gemenskap, så tycker du att detta låter intressant så är du välkommen att prova, det är bara att komma till en av våra träningar eller kontakta någon av ledarna.

Varmt välkommen!

Ledarna F07
Delad tredjeplats för F07 i A-slutspel i Lundaspelen Summer 2018
2018-06-19 21:20
Stolta och glada tjejer!

I helgen som gick åkte F07 till Lund för att spela Lundaspelen Summer 2018. Vi ställde upp i F06 gruppen och fick möta starka lag från hela Skåne. Efter mycket kämpande tog vi oss vidare till A-slutspel och landade tillslut en mycket hedersvärd delad tredjeplats!

Fantastiskt bra kämpat hela F07!

Vill ni se hur vi hade det? Titta gärna in under bildgalleri!

Två F07 lag i A-final i OV Beachhandboll!
2018-06-03 22:48
Ett sammansvetsat F07 - ett lag och en seger!

Det var ett soligt Helsingborg som tog emot F07 under årets OV Beachhandboll 2018. Vi var två lag på plats för spel och båda lagen tog sig vidare till A-slutspel efter ett roligt grundspel. Väl i slutspelet kämpade vi oss vidare från vars ett håll hela vägen fram till A-final och därmed tog sig alltså båda lagen till final. Ett F07 lag fullt av vinnare!

En riktigt härlig dag med mycket skratt, kämpaglöd och passion för handboll.

Fantastiskt bra jobbat hela F07!

Guld i A-final för F07 i Bohus Cup 2018!
2018-05-30 23:00
Stolta och glada guldmedaljörer!

Årets Bohus Cup blev ännu ett fantastiskt roligt äventyr för F07! Seger efter seger i grundspelet ledde till att vi vann gruppen och vi kämpade oss sedan vidare i A-slutspel - där vi till slut vann en välförtjänt final under högtidliga former i stora Mimershallen i Kungälv. Stort grattis till hela F07!

Vi tackar hela LHK klacken som var på plats och hejade fram oss till segern! Forza LHK!

Vill ni se fler bilder - titta gärna in under bildgalleri.

Guld i A-final för F07 i Lågan Cup!
2018-04-09 21:23
Stolta och glada mästare med välförtjänta guldmedaljer!

Årets Lågan Cup blev en riktig framgångssaga för F07. Vi tog oss obesegrade genom både grundspel och A-slutspel - där vi tillslut stod som segrare! Med fin laganda och hög kämpaglöd genom hela cupen kunde tjejerna till sist mycket stolta och glada bära sina fina mästartröjor och guldmedaljer!

Vill ni se fler bilder - titta gärna in under bildgalleri.

Fantastiskt bra jobbat alla F07 spelare!

Silverkantad påsk för F07!
2018-04-02 22:24
Stolta och glada silvermedaljörer!

Årets påsk har verkligen gått i silvrets tecken. Vi åkte till Påskacupen i Kävlinge under två olika speldagar - både för spel i vår egen grupp F07, men även med de som är ett år äldre, F06. Båda dagarna slutade med finalspel! I F07 gruppen gick vi raka vägen till A-final där vi till slut landade en fin silvermedalj! I F06 gruppen stötte vi på mer motstånd men kämpade oss hela vägen till B-final och fick där ytterligare en välförtjänt silvermedalj!

Vill ni se fler bilder - titta gärna in under bildgalleri.

Fantastiskt bra jobbat alla F07 spelare!

Ljunghusens HK, 18/07 22:14
Ljunghusens HK, 10/06 17:03