Ledarutbildning
2018-06-10 17:03
Ledarutbildning
Under lördagen och söndagen har 15 av våra ledare gått baskursen för handbollstränare under ledning av Mikael Ekdahl från Skånes Handbollsförbund. Anders Almén körde sista passet där ledarna fick gå igenom hur utbildningen, policy o riktlinjer tillämpas inom LHK.
Vi gör det tillsammans!
2018-05-08 06:07

Elva föreningar – Handboll, Fotboll, scouter, pingis m.fl. – visar upp sig samtidigt på en stor aktivitetsdag!

VÄLKOMMEN TILL HALÖRHALLEN I HÖLLVIKEN KL. 11 – 14 DEN 2 JUNI

Det blir uppvisningsmatcher och möjlighet att prova på badminton, handboll, boxning, innebandy och fotboll. Kanske en klubbtävling i hopprep och den som inte kan cykla får en möjlighet att lära sig! Utmana en robot i bordtennis, upptäck naturen och lös problem med scouterna. Du får information om hur du navigerar på land och till sjöss, både i jolle och segelbåt.

Syftet är att ”Presentera våra verksamheter för varandra och Höllvikenborna”. Vi vill sprida information och skapa förståelse för våra olika organisationer. Särskilt med tanke på allt som görs för att engagera barn och ungdomar.

Det krävs ett stort engagemang för att få ideella organisationer och föreningar att fungera. Det känns därför angeläget att vid detta tillfälle presentera flertalet av de som verkar för olika former av rörlighet ”på hemmaplan”!

Café och grill kommer att vara öppna under dagen. Vi bjuder på korv!

VÄLKOMMEN TILL HALÖRHALLEN I HÖLLVIKEN KL. 11 – 14 DEN 2 JUNI

Initiativtagare är Lions Club Reng Höllviken. Deltagande föreningar är Ljunghusens Handbollsklubb, BK Höllviken, Falsterbokanalens båtklubb, Höllviken Cykelklubb, Höllvikens Badmintonklubb, Höllvikens Boxningsklubb, Höllvikens Innebandyförening, Kämpinge Gymnastikförening, Ljungens Motions och Idrottsförening, Ljungens
Sjöscoutkår, och SMU Scouterna.
Vilken LHK helg!
2018-05-06 20:16
Vilken helg det varit för dom flesta av lhk:s barn och ungdomar.

Lhk värnar mycket om klubbsammanhållning och att åka på en gemensam cup är en tradition som funnits länge inom klubben. Även detta år blev det Bohus cup.
Det är från 08 och upp till A ungdom som kan vara med och detta år var alla lag förutom P08 med som ville vänta ett år.
För många barn är detta premiär att vara borta ifrån föräldrarna...

Fantastiskt väder, underbar sammanhållning, många skratt, några tårar, och stundtals fantastisk handboll.

Många barn längtar redan till nästa år!

Stort tack till alla som gjort detta möjligt 💙

GRÖNT KORT FÖR LEDARE
2018-04-30 09:45

Tillsammans skapar vi en bättre idrottsmiljö för våra barn. LHK inför nu inför säsongen 2018/2019 krav på Grönt kort oavsett om ni är hjälptränare eller huvudtränare, för alla barn o ungdomsledare! Den här utbildningen är framtagen av Skånes Handbollsförbund, Skånes Fotbollsförbund och Skånes Innebandyförbund i samarbete med Skåneidrotten. När du är klar med utbildningen blir du belönad med Grönt kort. För er som inte anmält er till Baskursen ( där den ingår ) kan ni göra kursen online

Tränar/Ledarutbildning
2018-03-26 14:29

Baskurs - Framtidens handbollsspelare

LHKs policy är att alla tränare/ledare skall ha gått baskursen Framtidens handbollspelare för att få vara tränare/ledare för våra barn o ungdomslag.

Vi kommer därför i Skånes Handbollsförbunds regi genomföra denna kurs på plats här hos oss, under helgen 9-10 juni. Kursen är en tvådagars kurs, så boka in dessa datum redan nu.

Så fort vi fått bokat vilken av våra hallar vi kommer att vara i, Skickar vi en personlig inbjudan till alla er som inte gått denna kurs tidigare. Har ni frågor kontakta Anders Almén.

LHKs sportlovscamp får fint besök
2018-02-20 17:35
Tim Hilding tillsammans med 04/05 ungdomar på LHKs sportlovscamp
Idag fick sportlovscampen besök från HK Malmös elitlag, den LHK fostrade Tim Hilding. Ett mycket uppskattat besök där Tim deltog i övningarna och delade med sig av sina kunskaper.