Varmt välkommen Saga
2017-10-15 10:41
Äntligen tar lhk nästa steg i vår tillväxt och utveckling och välkomnar vår nyanställda kanslist Saga Hilding

Saga har själv spelat hos oss och spelar idag i Dalhems damlag.

Ni kommer alla träffa denna tjej i hallen framöver

Varmt välkommen tillbaka Saga

Forzalhk 💙
Äntligen Kör vi Igång Handboll Fitness Igen !
2017-09-21 16:40

Söndagen den 1 oktober klockan 17.00 drar vi igång. Sedan planerar vi köra varje söndag fram till december.

Handboll Fitness Passen består av tre delar – Puls, Power och Play
Puls - Hinderbana löpning
Power - Styrketräningen med egen kroppsvikt
Play - Spel på liten plan med mjuk boll och utan kroppskontakt.

Alla kan vara med. Det spelar ingen roll om du är nybörjare som aldrig spelat handboll eller om du är ”avdankade” spelare som slutat pga, ålder, skador, lagbrist etc. Allting går ut på "kärleken" till bollen, dvs att fysträning är roligare om det finns en boll med.

OBS!!! I år håller vi till i Ljungenskolans idrottshall OBS!!!

Följ oss på Facebook;

Eller sök  på Facebook; Handboll Fitness Ljunghusens HK

Teknikskolan startar den 16/9
2017-09-07 21:38
Teknikskolan startar den 16/9. Nytt för i år är att vi håller till på Sandeplan

Schemat tillsvidare ser ut så här

10.00 till 11.30 - F07
11.30 till 13.00 - F06
13.00 till 14.30 - F04/05
Elithandboll i halör ikväll
2017-08-09 10:41
Kom till halör ikväll och titta på härlig handboll

Caféet är öppet såklart!

Matchstart 19.00

VI ses i hallen
Samarbete med HK Malmö
2017-06-02 13:47

Ljunghusens HK och HK Malmö har inför nästa säsong inlett ett samarbete på juniornivå.

Bakgrunden till samarbetet är att vi har en tunn(men väldigt duktiga) trupp i Juniorlaget och inget seniorlag i Ljunghusen varav ett samarbete med HK Malmö inför 2017-2018 är en möjlighet för killarna att få in en fot i senior världen och även på kort sikt få en bättre träning tillsammans med HK Malmö..

Vi får även en bredare juniortrupp tillsammans med HK Malmö:s juniorspelare och därmed också större konkurrens.

Vi hoppas på detta sätt att skapa ett större intresse för handbollen i Ljunghusen och ser på sikt också möjligheter att ha ett Seniorlag i LHK genom detta samarbete.

Vi kommer att spela under namnet Ljunghusens HK/HK Malmö i seriespelet och i USM kommer vi spela under namnet HK Malmö.

Träningar kommer att bedrivas båda i Höllviken och i Malmö.

Tim Hilding har fått ett A-lagskontrakt med HK Malmö vilket naturligtvis är superkul och det gör också detta samarbete än mer logiskt och naturligt.

Tim är även uttagen till Riks 4 som är i augusti och han kom även med som reserv till U17 landslagets turnering European Open som är under Partille cup i juli.

Stort lycka till Tim!!

Ansvarig tränare för juniorerna i den nya konstellationen kommer LHK tränare Conny Magnusson att vara och de övriga två tränarna för juniorerna är Maria Hilding från LHK och Rasmus Andersson ifrån HKM.

//Forzalhk!!!

Tack alla!
2017-05-24 22:08
Vilken fantastisk avslutning på denna säsong och vilket firande över att lhk funnits i 15 år.

Stort tack till alla ideella krafter

Ni hittar bilder i bildgalleriet

Forzalhk!!!!!