Välkommen till LHK F06

Hej.

Vi är ett gäng glada och pigga tjejer som tycker att det är superkul att spela handboll. Just nu är vi 15 tjejer i laget, men vi vill hemskt gärna få fler lagkompisar som också tycker att det är roligt att träna handboll och röra på sig.

Vi tränar 2 gånger i veckan och träningstiderna hittar ni som en egen rubrik till vänster i menyn och även i kalendern. Träningarna är roliga och stimulerande och vi tränar på teknik och matchsituationer. Varje termin deltar vi även på matcher och i cuper.

Handbollsträning med F06 innebär rolig och stimulerande träning och en fin gemenskap, så tycker du att detta låter intressant så är du välkommen att prova, det är bara att komma till en våra träningar.

Varmt välkommen!

Ledarna F06
Föräldramötesprotokoll
2017-09-14 09:29
Protokoll från föräldramötet i September finns nu att läsa under "Dokument" i vänstermenyn på gruppens hemsida. Med Vänlig hälsning Ledarna F06
Välkommen till en ny säsong
2017-08-24 20:38
Nu är det äntligen dags - Välkommen till en ny säsong med LHK F06.
Vår första träning hålls Onsdagen den 6/9 kl. 18:30-20:00 i Sandeplanshallen. Därefter kommer våra träningstillfällen hållas enl. följande;

Onsdagar kl. 18:30-20:00 i Sandeplanshallen
Torsdagar kl. 17:00-18:30 i Ljungenskolans Idrottshall
Lördagar kl. 11:30-13:00 i Sandeplanshallen

Träningstider, matcher mm finns inlagda i kalendern, men då avvikelser kan förekomma är det viktigt att titta i kalendern som hålls uppdaterad.

Föräldramöte: Onsdagen den 6/9 kommer vi att hålla ett föräldramöte samtidigt som tjejerna tränar, kallelse skickas ut separat.

Med Vänlig Hälsning
Ledarna F06

Åhus Beachhandboll den 14:e och 15:e Juli
2017-08-04 20:59
Den 14:e och 15:e Juli deltog vi med två lag i Åhus Beachhandboll. Båda lagen åkte tyvärr ur turneringen i 1/16 final; Lag 1 i B-slutspel då de mötte IFK Lågan Hörby 2 och LHK Lag 2 i A-slutspel då de mötte LVHK Lödde 2. Det var en härlig handbollshelg där tjejerna kämpade på bra både individuellt och som lag. De stöttade varande i vinst som förlust. Det var en fin gemenskap tjejerna emellan...helt i enlighet med LHKs grundtanke "LHK är mer än handboll". Fler bilder under bildgalleri.
Sommaravslutning den 7:e Juni 2017
2017-06-07 21:31
Dagens träning blev även säsongens sista träning. Det blev diverse lekar för att sedan avsluta med glass till tjejerna och presentutdelning till ledarna. Nu tar vi sommaruppehåll från handbollsträningen och återkommer när Åhus börjar närma sig så att vi hinner förbereda oss för beachhandbollen.

Ett stort tack för denna säsong till både spelare, ledare och föräldrar för ett fint engagemang. Vi önskar er alla en varm och skön sommar. Fler bilder under bildgalleri.

Mvh Ledarna

Malmöspelen 2017
2017-06-02 22:13
Förra helgen deltog tjejerna i Malmöspelen på Bulltofta Rekreationsområde. Tyvärr missade tjejerna final med minsta möjliga marginal, men de gjorde enormt fina prestationer, både individuellt och som lag. Fler bilder under bildgalleri.