Välkomna till Bollskolan P10

Hej och välkomna till Bollskolan

Vi är ett gäng glada tjejer och killar som spelar handboll och har roligt tillsammans, vill ni också vara med är ni varmt välkomna.

Bollskolan riktar sig till er som är födda 2010

Laganda, kamratskap motion och att ha roligt är det som står högst upp på prioritetslistan.

Vi  hoppas nu att vi snart också får se dig på handbollsplanen, det är bara att komma hit, alla får vara med.

Har ni några frågor så är det bara att ringa eller maila, ni hittar information under fliken "kontakt"

Fel datum.
2018-02-12 13:56

Sammandraget som skall spelas i Veberöd är den 11/3 och inget annat.

Inställd träning 18/2 på sportlovet
2018-02-11 18:26
Hej,

söndagen 18/2 är det inställd träning pga sportlov. Vi kör som vanligt 10.00-11.30 söndagen 25/2.

/mvh Ledarana
Sammandrag under våren för P10
2018-01-10 13:26

Här får ni datum på vårens sammandrag så ni kan boka i er kalender. Kallelser kommer separat när det närmar sig. OBS det gäller bara pojkar. Fredrik kommer med info för flickorna.

3/2 Ystad

11/3 Veberöd

25/3 Vinslöv

Vi tittar också på några turneringar bland annat Åhus beach men det återkommer vi med!

//Johan

Lite info kring Jul och Nyår
2017-12-05 13:32

Hej alla,

Söndagen den 17 December ska vi ha en Julavslutning med pojkar och flickor 10.

Vi tänkte att barnen ska få möta sina föräldrar i tre grenar! kasta ner koner, slänga sig på mattan och handbollsmatch. Byt om och kom ner och ha kul med Barnen.

Vi bjuder alla barnen på pepparkakor och lussebullar som avslutning på träningen.

Vi sätter igång med träning igen den 7 januari.

Ni som har anmält er till sammandraget i Ystad den 16/12  får ett separat utskick i veckan om plats och tid!

(Det gäller bara pojkarna tyvärr)

//LED

Information Ankaret cup plus lite annat!
2017-11-04 08:55

Hej alla,

Då var det äntligen dags för Ankaret cup söndag 12/11. Vi har fått många nya spelare sen vi skickade ut kallelsen till cupen så tyvärr kan inte alla vara med denna gången eftersom vi bara anmält ett flick och ett pojklag.  Båda lagen samlas i Borgebyhallen i Bjärred 40 min innan spelarens första match. Matchtröja får man på plats.

Flickor 10 spelar: Samling 08.15 Borgebyhallen.

8.55   LHK-Lugi 1

10.10 LHK-Lugi 2

12.40 LHK-Lugi 3

Laget:

Elina

Ellen

Ida

Isabelle

Julie

Lakshika

Matilda

Om något inte stämmer hör av er till Fredrik.

Pojkar 10 spelar: Samling 12.40 Borgebyhallen.

13.20 LHK-IFK Ystad

14.10 LHK-Ystad IF

16.00 LHK-Ankaret

Laget:

Edvard

Erik

Jack

Knut

Noa

Olof S

Oscar

Om något inte stämmer hör av er till Johan.

Vi har nya matcher i December som jag kommer att skicka ut en kallelse till inom det närmsta!

Eftersom vi är borta nästa söndag ställer vi in träningen 12/11.

Jag har fixat biljetter till Lugi-Hammarby den 13/11 klockan 19.00 i Lunds Sparbank Arena. Kallelsen kommer idag.

En förälder per spelare måste följa med då dom fortfarande är små och jag har biljetter till båda.

Samling kommer att ske på plats vid entren 30 min innan matchen börjar.

Ses imorgon på träningen.

//LED