Välkomna till Bollskolan FP10

Hej och välkomna till Bollskolan

Vi är ett gäng glada tjejer och killar som spelar handboll och har roligt tillsammans, vill ni också vara med är ni varmt välkomna.

Bollskolan riktar sig till er som är födda 2010

Laganda, kamratskap motion och att ha roligt är det som står högst upp på prioritetslistan.

Vi  hoppas nu att vi snart också får se dig på handbollsplanen, det är bara att komma hit, alla får vara med.

Har ni några frågor så är det bara att ringa eller maila, ni hittar information under fliken "kontakt"

Träning inställd 3/9
2017-08-29 10:01

Tyvärr måste vi ställa in vår första träning den 3/9 på grund av innebandyturnering.

ses den 10/9.

//Johan

Säsongstart PF10 den 3 september
2017-08-09 09:08

Hej alla Handbollsvänner,

Skolstarten närmar sig och därmed också handbollsäsongen.

Nytt för i år är att vi kommer att öka på träningen till 1,5 timme.

Vi kommer att fortsätta träna pojkar och flickor men dela upp oss (Pojkar/flickor) efter 45min på varsin planhalva!

Vi kommer att spela matcher denna säsongen i något som heter handbollsfestivalen plus att vi kommer att vara med i några turneringar.

Ett föräldramöte i samband med någon träning i september/oktober kommer vi också att ha.

Den nya träningstiden är:

10.00-11.30 Ljungen söndagar med start den 3 september.

Vi vill uppdatera truppen i sportadmin så får du detta mailet och inte tänker fortsätta så maila oss så tar vi bort er så ni slipper onödig information från oss.

Hjärtligt välkomna till en ny härlig säsong!!

LED

Ankaret cup 6/5
2017-05-03 13:01

Har man ett par svarta shorts hemma får man gärna ta det med sig till turneringen på lördag!

Om det är något som är oklart är det bara att höra av sig till någon av ledarna!

Mer info om turneringen och tider finns nedan!

//LED

Ankaret cup 6/5 avslutning på säsongen.
2017-04-18 09:58

Hej alla,

Nu börjar det närma sig vår avslutningsturnering i Bjärred.

Vi har anmält ett Pojklag och ett flicklag alla spelare får spela tre matcher och får en medalj.

Spelaren samlas på plats i Borgebyhallen i Bjärred 40 min innan sin första match. Matcherna är 2X8 min.

Matchtröja har vi och den får man på plats!

LHK Flickor spelar:

Oscar

Vilgot

Prisutdelning 16.00

Om det finns någon som har missat att anmäla sig och vill vara med så är det först till kvarn som gäller. Max 7 spelare per lag för att det ska bli mycket speltid! Mejla Johan.

Det ska bli fantastiskt rolig att få se barnen spela sina första matcher, vi hoppas på en fantastisk handbollsdag med mycket glädje.

Turneringen är också avslutning på handbollsäsongen så det passar väl bra att ge er lite info om nästa. Vi kommer att fortsätta att träna på söndagar i Ljungenhallen men ökar träningen till 1,5 timme mellan 10.00- 11.30. Vi kommer att ställa upp i något som heter Handbollsfestival där vi kommer att spela matcher vet inte riktigt hur det fungerar men det återkommer vi med.

Vi fortsätter träna tillsammans pojkar och flickor och vi kommer att köra halva träningen tillsammans för att sen dela upp oss på varsin planhalva Pojkar/Flickor. Vi startar säsongen när skolorna börjar efter sommaren!

Fredrik kommer att ha ansvaret för flickorna och Johan för pojkarna.

Vi behöver fler tränare till flickorna och finns det någon som känner sig sugen är ni mer än välkomna!

LED

Inställd träning den 16/4