Medlemsavgifter 2019/2020

Träningsavgift

Totalt

Stödmedlemskap: 250 kronor per säsong

Även om man inte är aktiv handbollspelare kan man vara medlem i LHK. Stödmedlem kan du vara som förälder, mor- och farförälder eller en ren och skär LHK-vän. Betala då in 250 kronor på LHK pg konto 20 10 95-7 och skriv vem betalningen kommer ifrån och vad den avser.

Hur betalar man sin medlemsavgift?

Inbetalningsavier mailas till medlemmens angivna adress och betalas enligt instruktioner. Inför ny säsong ska avgiften vara betald senast den 30 september. Nya medlemmar som kommer in under säsongens gång betalar sin avgift efter att de provat på handbollsträning tre gånger.

Vad mera?

• Ett medlemskap i LHK gäller under perioden 1/9 - 31/8

• Medlemskapet ligger som grund till statliga och kommunala bidrag som LHK kan söka och är därför viktigt för föreningen.

• Alla spelare i LHK som löst sin medlemsavgift är försäkrade i Folksam genom RF och Svenska Handbollsförbundet. Försäkringen ger ett grundskydd om en spelare råkar ut för en skada i samband med match, tävling, organiserad träning och även under resor till och från sådana aktiviteter.

Vad ingår i Träning och medlemsavgiften?

I medlemsavgiften ingår träning och matchspel under en hel säsong

En kostnadsfri Summer Camp som anordnas av LHK i augusti varje år.

En kostnadsfri Handbollensdag som anordnas av LHK varje vår

Enskild spelarlicens och spelarförsäkring

Lokaler och all utrustning i hallen

Vissa betalda turneringar under säsongen i enlighet med CUP bidraget

Barn som spelar på Miniplan försörjer klubben med matchtröja.

Vad gäller för nya medlemmar?

För nya medlemmar gäller att man har möjlighet att prova på handbollsträning tre gånger innan man blir medlem i LHK. Man fyller då i en anmälningsblankett via föreningens hemsida www.lhk.nu (anmälan/uppdatering). Uppgifterna kommer då in i föreningens system Sportadmin. En faktura på medlemsavgiften mailas till den nye medlemmen. Betalning sker omgående efter de 3 prova-på-gångerna. Ingen avgift = ingen fortsatt träning.