SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Ljunghusens Handbollsklubb
BLI MEDLEM
Träning framåt!
2021-01-10 17:33
Idag hade vi en lyckad träning utomhus, med både fys och handbollsträning, trots kylan! 

Vi kommer sikta in oss på att försöka fortsätta träna utomhus när vädret tillåter. Fokus ligger på att när det är möjligt förlägga dessa på våra ordinarie träningsdagar (tisdagar, torsdagar eller fredagar). Vi kommer dock få lägga dem tidigare då det blir mörkt. 

Vi tränar inte i regn, snö eller för dåligt väder. Vi skickar kallelse inför varje träning (d.v.s. utgå inte från att det är träning om ingen kallelse kommit ut). Då vi är så väderberoende kan kallelserna komma med kort varsel. 

Då vi troligen kommer träna utomhus ett bra tag framöver kommer Richard ta med sig ett paket från Select som killarna får prova. Paketet kommer innehålla mössa och vindtät träningsjacka och detta kan köpas till självkostnadspris. Vi återkommer om priset. Troligt är att utprovning sker på helgens träning. 

Vi kommer att skicka ut kallelse till Partille Cup. Vi vet såklart att det är osäkert om det kommer bli av men vi behöver ändå planera så gott vi kan. 

MVH Led
Ingen träning den 5/1
2021-01-04 11:20
God fortsättning,

Som ni alla säkert läst så får vi inte börja träningen den 5/1 som vi först planerat utan vi får avvakta vidare information från hälsomyndigheten och klubben.

Vi funderar på att jogga/Fys i små grupper  tre i varje grupp plus ledare (utomhus) bara för att främja att vi rör på oss och inte tappar vår träningskultur under denna period.

Inte så kul utan boll men vi rör oss i alla fall.

 Kallelse kommer och vi siktar på helgen när det är ljust ute.

MVH
LED
Julavslutning
2020-12-14 19:57
17:e har vi Julavslutning med fika och tävling. 

Träningen startar igen den 5 Januari

Vi tackar för denna terminen och hoppas på en rolig vår oavsett läget i världen.

God Jul och ett Gott Nytt År.

MVH
LED
Info om imorgon
2020-12-11 15:48
Imorgon är det dags för styrketräning med näsets bootcamp!

Samling 12.50 utanför Halörhallen🤾🏻‍♂️

Obs träningen är utomhus!

Mvh
Johan
Matcher pausade till den 17/11
2020-11-02 10:31

På grund av den snabbt ökande smittspridningen i Skåne har det kommit ut ny coronainformation från RF/Region Skåne/SHF som vi ska följa för att minska spridningen. Alla seriematcher kommer att pausas i tre veckor framöver. Födda 05 och yngre får lov att träna dock med vissa anpassningar. 

Detta betyder att alla våra lag kan fortsätta träna. Men det är extra viktigt att ni ser till att minimera fysisk kontakt på era träningar,  är noga med handhygienen, att vattenflaskor ej delas och att ni och spelarna undviker kollektivtrafik för att ta er till träningar. 

Ny information och förtydligande från klubben och Skånes handbollsförbund kommer att komma ut löpande. 


 

Under en period på tre veckor from. 27/10 tom. 17/11 gäller följande ”Allmänna råd” i Skåne och vi förväntar att de följs:

  • All Skånsk Tävlingsverksamhet pausas i tre veckor.
  • Födda 04 och äldre pausar all verksamhet i tre veckor, träning såväl som match. Detta gäller ej Handbollsligan, SHE och Allsvenskorna.
  • Vi återkommer snarast möjligt kring hur vi löser pausade matcher.
  • Födda 05 och yngre kan träna men ej spela match. Dock gäller:
    • Minimera fysisk kontakt
    • Undvik kollektivtrafik
    • Träna utomhus om det går

 

MVH

LED

Ingen träning på Höstlovet
2020-10-23 09:18
Nästa vecka är det Höstlov och vi ställer in handbollsträningen, nästa träning är den 3 november!

Ha ett bra lov!

MVH
LED
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen