Välkommen till LHK F07/08

Välkomna till Ljunghusens  07/08 tjejer!

Här hittar ni information och nyheter kring laget.

Forza LHK!!

LHK gruppetta i USM F14 steg 1
2020-10-06 21:38
I helgen som gick var vi uppe och spelade USM - i en åldersgrupp över vår egen. Steg 1 spelades i Halmstad och det var ett laddat LHK lag som åkte upp på lördagen. Vi mötte som vanligt tufft motstånd men kämpade oss fram till fina vinster i alla helgens matcher, vilket gjorde att vi slutade som gruppetta!

Härligt kämpat hela laget, nu laddar vi om för fortsatt roligt seriespel och USM steg 2 uppe i Göteborg senare i november!

Vill ni se hur vi hade det i Halmstad - titta gärna in i vårt bildgalleri.
Medaljregn för F06/07/08 i Vikingaspelen
2020-09-24 22:23
I helgen som gick var hela vår stora trupp och spelade Vikingaspelen i trakterna kring Löddeköpinge. Vi åkte dit med tre lag och spelade i tre olika åldersklasser: F06, F07 och F08. Som vanligt fick vi tufft motstånd och många riktigt roliga matcher. Många vinster, flera jämna matcher och några förluster gav alla spelare fin utveckling och roliga minnen.

I 06 gruppen tog vi oss hela vägen upp till A-final där vi kämpade oss fram till en tjusig silverpokal och silvermedaljer. I 07 gruppen kämpade vi oss också fram till final, i B-slutspelet, där vi till slut fick fina silvermedaljer. Även i 08 gruppen nådde vi hela vägen fram till final i B-slutspelet, där vi till slut vann fina guldmedaljer. Riktigt bra kämpat att spelare!

Ännu en rolig cuphelg har passerat, nu ser vi framemot att starta upp med seriespelet igen!

Vill ni se hur vi hade det - titta gärna in i vårt bildgalleri.
Guld i A-slutspel för F06/07/08 i Göteborg Cup
2020-09-14 17:58

Ännu en rolig handbollshelg har passerat! I helgen som gick åkte vi upp till Göteborg för att spela Göteborg Cup. Vi åkte upp med två lag från hela vår stora trupp F06/07/08 och båda lagen spelade i F13 klassen.

Det blev en lite annorlunda cup mot hur det brukar vara, med tanke på rådande Coronaomständigheter, men arrangörerna hade gjort ett bra arrangemang som fungerade fint. Det blev uppvärmning i garage, ute i regn och ibland till och med en liten stund inne i hallen!

Båda LHK lagen gick obesegrade genom gruppspelet och slutade som gruppettor. Trots tufft (och roligt!) motstånd gick vi även obesegrade genom slutspelet fram till semifinalen där LHK 1 mötte LHK 2. Väl i finalen vann LHK 2 en välförtjänt guldpokal!

Vill ni se hur vi hade det – titta gärna in i vårt bildgalleri.

Guld i A-slutspel för F07 i Amager Cup
2020-08-26 21:02

I helgen som gick åkte vi över med två lag till Köpenhamn för att spela Amager Cup. Vi spelade i två olika grupper och båda lagen fick möta hårt danskt motstånd från riktigt duktiga handbollslag. Det ena laget fick bl a möta vår kompisklubb Hvidovre i finalen och lyckades för första gången, i en mycket jämn match, besegra dem efter många roliga träningsmatcher de senaste åren. Att det var i finalen kändes såklart extra bra! Det andra laget lyckades också fint med både någon storseger, seger och någon förlust under cupen. Som vanligt visade alla stor kämpaglöd och hade riktigt kul tillsammans under båda dagarna!

Vill ni se hur vi hade det – titta gärna in i vårt bildgalleri.

Guld i A-slutspel för F07 i Kristianstad Arena cup
2019-10-27 15:59
Stolta och glada guldmedaljörer
I helgen som gick var F07 uppe i Kristianstad och spelade Kristianstad Arena Cup. Under lördagen gick vi obesegrade igenom gruppspelet och blev gruppetta.

Söndagens slutspel bjöd på riktigt tuffa och spännande matcher men med en järnvilja kämpade vi oss hela vägen till A-final där vi till slut tog hem segern!

Stort grattis och fantastiskt bra kämpat!