Lagsida för Flickor födda 2013/2014
Välkommen till Ljunghusens HK Flickor födda 2013/2014.

I den här åldern spelar man minihandboll och under säsongen 2021/2022 är det dags för de första matcherna och cuperna!

Flickor födda 2014 kommer spela något som heter Handbollsfestival som anordnas vid några tillfällen. https://www.svenskhandboll.se/forening/Handbollfestival?epslanguage=sv

Flickor födda 2013 kommer börja spela matchsammandrag på minihandbollsplan. Vi ledare och föräldrar kommer arrangera minst två matchsammandrag i Halörhallen, där vi bjuder in andra lag för att spela matcher.

Vi tränar på lördagar i Ljunghusens Sporthall kl 0900-1000.

Övningarna vi har stimulerar barnens kroppsuppfattning och koordination. Dessa sker alltid med en boll närvarande. Det är mycket lek på alla träningar där de även får spela.

Du är varmt välkommen att testa på utan föranmälan och kan prova på 3 gånger utan att bli medlem i LHK.

Vid frågor kontakta info@lhk.nu eller Alexander på alexander.velevski@gmail.com

WhatsApp Grupp för föräldrar till F13/14
2021-08-25 08:45

Vet ni om att vi har en WhatsApp grupp till er föräldrar där vi informerar kring laget?

Gå med! :)

Maila till alexander.velevski@gmail.com , berätta vem ni är förälder till så får ni inbjudningslänken!

mvh Alexander

Träningsstart!
2021-08-09 12:23

Hej!

Nu på lördag den 14e augusti (09:00-10:00) drar vi igång träningarna på Ljunghusen igen!

Handbollskor på, vattenflaska fylld så kommer vi ha en superhärlig träningstimme!!

Återuppstart av F13/14 och P13/14 vårterminen 2021
2021-01-24 09:24
Nu öppnas hallarna igen och vi kan återuppta handbollsträningarna!

Flickor 13/14 och Pojkar 13/14 tränar på samma tid, 9-10 Lördagar i Ljunghusens Idrottshall.

Vi saknar tränare/ledare för Pojkar 13/14, det är en nödvändighet för P13/14s framtid. Föreningen har väldigt goda resurser för att utbilda och stötta blivande tränare och ledare, i form av utbildningar och erfarna tränare. Kontakta Alexander (alexander.velevski@gmail.com) så hjälper han er att komma igång.

Vi har även en WhatsApp grupp där vi ledare kan kommunicera med er föräldrar.

Även fortsättningsvis så gäller att inga föräldrar får stanna kvar och kolla på barnens träningar. Endast de föräldrar som vill vara tränare/ledare och hjälper till med träningarna får lov att stanna i hallen.

Tvätta barnens händer innan träning. Har barnet symptom eller om någon i familjen har symptom, ber vi er avstå träningstillfället.

Dessa åtgärder är till för att skapa ett tryggt klimat för barnen och för tränarna i dessa tider, och samtidigt försöka tillhandahålla en så normal vardag som möjligt för våra barn.

Mvh Ledarna

Träningsstopp pga de nya restriktionerna
2021-01-14 09:32
De nya restriktionerna som trädde i kraft innan Jul stänger hallarna tillsvidare. Pga detta är det träningsstopp inomhus.

Träningen kommer inte återupptas den 16e januari som tidigare har sagts.

Vi kommer återkomma med info när och hur vi återupptar träningen för F13/14 och P13/14.

Julavslutning
2020-12-15 10:28
Hej alla föräldrar!

Den 19e dec har vi julavslutning, där får barnen gärna ta på sig något juligt, ex. en tomteluva. Tänk på att man ska kunna spela handboll, så inga ljuskronor eller liknande.

Vi återupptar sedan träningarna den 16e januari.

Vi Ledare önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!