Handboll camp 2-6 augusti 2021

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS FÖR HANDBOLLSCAMP IGEN!

I många år så har det funnits önskemål om att vi skulle arrangera en Handbollscamp på sommaren.

2019 startade vi och det blev en succé direkt och förra året va inget undantag. Campet kommer anordnas för Flickor och Pojkar födda mellan 2007 – 2010 och 2011-2012 på dagtid.

Campen är ett gemensamt initiativ mellan Ljunghusen HK och HK Malmö och det är barnen ifrån våra egna föreningar som vi riktar oss emot i första hand.

Campet erbjuder 2 handbollsträningar per dag tillsammans med HK Malmös seniorspelare.

Förutom Handbollsträning kommer vi även lägga vikt på roliga aktiviteter och härlig stämning.

För målvakterna kommer det givetvis att finnas extra träning och extra resurser som ser till att ni får finslipa och utveckla tekniker och detaljer i ert spel.

Även detta år vill vi kunna erbjuda övernattning. Men på grund av pandemin kan vi just nu inte garantera övernattningsmöjligheter. Vi återkommer med besked kring det så fort som möjligt. Övernattningen gäller enbart spelare födda mellan 07-10.

Ta chansen att få en fantastisk Handbolls upplevelse.

"Att åka iväg och vara på läger är något man minns livet ut. Träffa nya kompisar och genomföra roliga aktiviteter är något som förhöjer upplevelsen något oerhört. I detta alternativ missar man inte något! I priset ingår förutom alla aktiviteter." Tim Hilding ungdomspelare i LHK och Elitspelare i HKM.

Anmälan öppnas 30 April!

Viktigt!!

Precis som förra året så pågår det en pandemi runt omkring oss. Det betyder att vi med största sannolikhet kommer behöva anpassa oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om campet inte kan genomföras betalas hela summan tillbaka. Detsamma gäller vid sjukdom i anslutning till startdagen.

Har ni några frågor så kontaktar ni antingen LHK på mailadressen: info@lhk.nu eller HK Malmö på mailadressen: Robertmansson@hkmalmo.se

Praktisk Information:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

När: Måndag 2 Augusti till onsdag den 4 Augusti för flickor/pojkar födda mellan 07-10.

Torsdag 5 augusti – fredag 6 augusti för flickor/pojkar födda 2011-2012.

Var: Campen kommer vara i Höllviken uppdelat på 3 hallar. Sandeplanskolan, Halörskolan och Ljungenskolan

Tider: Varje dag börjar vi träningen 09.00.

Senaste anmälningsdag: 30:e Maj

Pris:

Flickor/pojkar födda 2011-2012, 795kr

-       Tränings T-shirt ifrån Select

-       Mat (fika, lunch, fika)

Flickor/pojkar födda mellan 2007-2010 (utan övernattning), 1395kr

-       Tränings T-shirt ifrån Select

-       Mat (fika, lunch, fika)

Flickor/pojkar födda mellan 2007-2010 med övernattning, 1895kr

-       Övernattning

-       Tränings T-shirt ifrån Select

-       Mat (Frukost, fika, lunch, fika, middag)

Avbokningsregler:

Fram till den 1 Juli - Helt kostnadsfri avbokning

Från 1 Juli tom 14 Juli - Du kan avboka oavsett anledning men du betalar en boknings

avgift på 400 kronor.

Från 26 Juli tom lägerstart - Du kan endast avboka vid sjukdomssymptom. Då betalas pengarna tillbaka förutom en adminavgift på 400 kronor.

Om vi på grund av Corona behöver ställa in handbollscampet så betalas givetvis hela avgiften tillbaka.

Påbörjad lägervecka återbetalas inte vid sjukdom eller skada som uppkommer under veckan.