Bollskola för flickor och pojkar födda 2015
Välkommen till Ljunghusens HK Bollskola för flickor och pojkar födda 2015!

Måndagen den 6 september i Halörhallen mellan 16-17 är det äntligen dags för oss att starta upp vår bollskola för flickor och pojkar födda år 2015!

Bollskolan är en rolig introduktion till handboll. Övningarna vi har stimulerar barnens kroppsuppfattning och koordination. Dessa sker alltid med en boll närvarande. Det är mycket lek på alla träningar där de även får spela.

Vi kommer träna på måndagar i Halörhallen mellan 16-17, med start den 6 september. Du är varmt välkommen att testa på utan föranmälan och kan prova på 3 gånger innan du blir medlem i LHK.

Vid frågor kontakta info@lhk.nu. Hoppas vi ses!