Jämt gruppspel för P16 i USM
2018-10-01 23:07
Under helgen har vårt P 16 lag spelat steg 1 i Lund. Laget är först ut i Sverige att få lov att samarbeta med en annan förening under USM. Laget som heter HK Malmö Ljunghusen hamnade i en mycket jämn och tight grupp och hamnade på 4:e plats vilket innebär att laget får förbereda sig på steg 2 spel.
HK Malmö Ljunghusen var det ända lag som slog gruppsegraren Åkersberga men laget förlorade tyvärr den sista avgörande matchen mot Vetlanda. Vi önskar det nykomponerade laget ett stort lycka till i nästa steg!
Nu kör vi igång igen med Handboll Fitness
2018-09-14 20:24

Söndagen den 23 september klockan 17.00 i Ljungenskolans idrottshall drar vi igång. Sedan planerar vi köra varje söndag fram till december.

Handboll Fitness Passen består av tre delar – Puls, Power och Play
Puls - Hinderbana löpning. Tonvikt på smidighet, spänst och rörlighet
Power - Styrketräningen med egen kroppsvikt. Tonvikt på bålstyrka
Play – Vi spelar handboll med de förutsättningar vi har.

Träningskonceptet Puls o Power är speciellt framtaget för handbollsspelare. I åldern 11-14 år räcker det med 1 pass i veckan för att få tillräcklig fysträning.

Vårt pass är en ”populärversion” där vi lagt till playmomentet för att barn/ungdomar skall kunna träna och spela handboll tillsammans med föräldrar.

Alla i åldern från ca 11 till 70 år är välkomna och kan vara med.

Följ oss på Facebook;

Eller sök på Facebook; Handboll Fitness Ljunghusens HK

Summercamp 2018
2018-09-03 09:58

Fler bilder (+3) >>
Vi vill tacka alla som gjorde Summercampet 2018 möjligt. Både de som fixat med arrangemanget och alla som deltog! Det blev en väldigt lyckad dag och vi ser redan fram emot nästa år!
Äntligen startar bollskolan!
2018-08-20 13:19

Den 3 september är det äntligen dags för oss att starta upp vår bollskola för flickor och pojkar födda år 2012!

Här kommer du få uppleva kamratskap och nya utmaningar!

Genom bollek kommer vi förbättra vår koordination och kroppsuppfattning, men även bli bättre kamrater genom samarbete. Såklart kommer vi utveckla vårt bollsinne som förhoppningsvis leder oss till framtida handbollsspelare!

Vi kommer träna på måndagar i Halörhallen mellan 16-17, med start den 3 september.

Du är varmt välkommen att testa på utan föranmälan och kan prova på 3 gånger innan du blir medlem i LHK.

Vid frågor kontakta info@lhk.nu. Hopps vi ses!

Er nya kanslist!
2018-08-09 14:38

Hej alla LHK-vänner!

Jag heter Sara och är er nya kanslist! Jag är 20 år och bor i Lund med min familj. På fritiden, när jag inte jobbar på LHK-kansliet eller i förskolan, så spelar jag handboll i h43s damlag. Vi ligger i division 2 med sikt på att gå upp i division 1.

Jag har varit tränare på H43’s Summer Camp och vid vissa tillfällen hjälpt till att coacha yngre lag. Jag är uppvuxen med handboll och tycker det är världens bästa sport- jag hoppas att mina tidigare erfarenheter och vilja att lära mig nya saker ska komma väl till pass i LHK.

Som kanslist kommer jag sköta tillsättning av domare, hallbokningar, hemsidan och de sociala medierna etc. Men jag kommer även starta upp en bollskola!

Jag hoppas ni tycker detta låter bra och ser fram emot det. Det gör i alla fall jag! Om ni vill nå mig gör ni det på info@lhk.nu.

Soliga hälsningar,

Sara Nilsson

Kallelse till årsmöte 26 Augusti
2018-08-05 11:53

Söndagen 26 Augustii är det årsmöte i Halörhallen.

Det är efter att Summercamp avslutas 14:00.

Vid årsmötet skall följande behandlas och protokollföras:

1. Fastställande av röstlängd för mötet.

2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5. Fastställande av föredragningslista.

6. Föredragning av ;

a) Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret,

b) Resultat- och balansräkning för räkenskapsåret.

7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under verksamhetsåret.

8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9. Fastställande av medlemsavgifter.

10. Behandling av styrelsens förslag och inkomna motioner.

11. Val av

a) föreningens ordförande.

b) ledamöter för en tid av två år;

c) suppleanter i styrelsen för en tid av två år.

d) val av revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år.

e) Val av valberedning för en tid av ett år, av vilka en skall utses till ordförande;

12. Övriga frågor.

Välkomna!