Välkommen till Ljunghusens handbollsklubb!
Ljunghusens Handbollsklubb, LHK, är en förening som står för mer än bara handboll. Gemenskap, god stämning och att alla ska vara med är viktigt för oss. Vi vill ge ett mervärde till våra LHK:are genom att arbeta för en aktiv och stimulerande fritid och ge det där lilla extra som stärker och utvecklar individen på flera sätt.

Vi har idag 200 aktiva barn och ungdomar i föreningen samt 35 engagerade ledare och tränare. 10 lag i åldrarna 8-16 år är med i seriespel runt om i Skåne. Dessutom har vi vår populära bollskola för våra yngsta medlemmar som är 6 och 7 år. Vi deltar även i olika cuper och turneringar när tillfälle ges, tex Lundaspelen, Åhus beachhandboll och Ankaret Cup för att nämna några.

Är du sugen på att börja spela handboll är du varmt välkommen till oss! Här på vår hemsida har varje lag en enskild sida där du kan hitta träningstider mm.
Hittar du inte vad du söker eller har någon fråga så går det bra att maila till info@lhk.nu.
P13/14 är också igång med träning!
2021-09-13 08:57

Efter ett långt uppehåll så är träningen igång för P13/14!

Vi välkomnar alla pojkar att prova träna handboll med Ljunghusens HK. Kontakta oss innan på info@lhk.nu

P13/14 tränar på Ljunghusens sporthall, söndagar mellan 09.00 - 10.00

Kontakta info@lhk.nu även om ni har några andra frågor!

KLUBBHELG TEAM SPORTIA EMPORIA NU PÅ LÖRDAG OCH SÖNDAG 4-5 SEP
2021-09-01 07:31

Inför denna säsongen har vi en ny partner i form av Team Sportia på Emporia. Det nya samarbetet innebär att alla våra profilkläderkläder och allt material kommer inhandlas från Team Sportia Emporia.

Vårt nya pertnerskap kickas igång med en klubbhelg där alla medlemmar erbjuds 25% på hela sortimentet. Passa på att inhandla allt vad familjen behöver inför höstens aktiviteter nu på lördag och söndag 4-5 september!

Äntligen startar bollskolan för barn födda 2015
2021-08-20 09:04

Måndagen den 6 september är det äntligen dags för oss att starta upp vår bollskola för flickor och pojkar födda år 2015!

Här kommer du få uppleva kamratskap, rolig rörelse och nya utmaningar!

Genom bollek kommer vi förbättra vår koordination och kroppsuppfattning, men även bli bättre kamrater genom samarbete. Såklart kommer vi utveckla vårt bollsinne som förhoppningsvis leder oss till framtida handbollsspelare!

Vi kommer träna på måndagar i Halörhallen mellan 16-17, med start den 6 september.

Du är varmt välkommen att testa på utan föranmälan och kan prova på 3 gånger innan du blir medlem i LHK.

Vid frågor kontakta info@lhk.nu. Hopps vi ses!

Påminnelse Årsmöte LHK 29/8
2021-08-18 17:09

Välkomna på årsmöte söndagen den 29 augusti i Halörhallen kl 15.00!

Vid årsmötet skall följande behandlas och protokollföras:

1. Fastställande av röstlängd för mötet.

2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5. Fastställande av föredragningslista.

6. Föredragning av ;

a) Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret,

b) Resultat- och balansräkning för räkenskapsåret.

7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under verksamhetsåret.

8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9. Fastställande av medlemsavgifter.

10. Behandling av styrelsens förslag och inkomna motioner.

11. Val av

a) föreningens ordförande.

b) ledamöter för en tid av två år;

c) suppleanter i styrelsen för en tid av två år.

d) val av revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år.

e) Val av valberedning för en tid av ett år, av vilka en skall utses till ordförande;

12. Övriga frågor.

Välkomna!

Vi söker en ordförande!
2021-07-07 16:24

LHK är en fin och välskött förening som sedan starten 2002 utvecklats oerhört mycket både sportsligt och organisatoriskt. Styrelsen arbetar aktivt med att utveckla föreningen och har lagt en grund att stå på och jobba vidare med. Nu söker vi en Ordförande till styrelsen inför kommande säsong.

Ordförandens roll är att leda styrelsen, vara sammankallande till möten och hon eller han har huvudansvaret för styrelsens arbete. Till sin hjälp finns övriga styrelsemedlemmar och självklart är det styrelsen tillsammans som genomför beslutet och fördelar arbetsuppgifter mellan sig.

Arbetet är ideellt, och är väldigt givande och roligt eftersom man får jobba i en relativt liten förening som fokuserar på barn/ungdomsverksamheten med en stor familje känsla.

Ordförande bör vara en driftig person, bra ledaregenskaper, ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Har ni frågor får ni mer än gärna höra av er till nuvarande Ordförande, Elin Persson, på 0709-766 337 eller till Alexander Velevski, valberedningen, för att anmäla ert intresse, alexander.velevski@gmail.com.

En ideell förening bygger på ideellt arbete av många och vi är en oerhört viktig del i samhället, detta är något vi skall vara stolta över men också förvalta. Att jobba ideellt handlar mycket om att vilja göra gott och se hur vi som förening kan bidra till att våra barn och ungdomar har en aktiv fritid och en mötesplats där alla välkomnas och kan få plats. Detta är bara möjligt om vi vuxna tar ansvar för det ideella arbetet och ställer upp för varandra. Är vi fler blir det enklare för alla!

P13/14 (P8/7), 13/09 08:45
P08 (P13), 03/09 09:35