SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Ljunghusens Handbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljunghusens handbollsklubb!
Ljunghusens Handbollsklubb, LHK, är en förening som står för mer än bara handboll. Gemenskap, god stämning och att alla ska vara med är viktigt för oss. Vi vill ge ett mervärde till våra LHK:are genom att arbeta för en aktiv och stimulerande fritid och ge det där lilla extra som stärker och utvecklar individen på flera sätt.

Vi har idag 200 aktiva barn och ungdomar i föreningen samt 35 engagerade ledare och tränare. 10 lag i åldrarna 8-16 år är med i seriespel runt om i Skåne. Dessutom har vi vår populära bollskola för våra yngsta medlemmar som är 6 och 7 år. Vi deltar även i olika cuper och turneringar när tillfälle ges, tex Lundaspelen, Åhus beachhandboll och Ankaret Cup för att nämna några. 

Är du sugen på att börja spela handboll är du varmt välkommen till oss! Här på vår hemsida har varje lag en enskild sida där du kan hitta träningstider mm.
Hittar du inte vad du söker eller har någon fråga så går det bra att maila till info@lhk.nu. 
LHK söker kassör inför kommande säsong
2021-02-05 15:31

LHK är en fin och välskött förening som sedan starten 2002 utvecklats oerhört mycket både sportsligt och organisatoriskt. Styrelsen arbetar aktivt med att utveckla föreningen och har lagt en grund att stå på och jobba vidare med. Nu söker vi en kassör till styrelsen inför kommande säsong.

 

Som kassör ansvarar du för föreningens löpande ekonomi. Arbetet innebär hantering av inbetalningar, utbetalningar löneadministration och löpande redovisning. Arbetet är inte komplicerat, men kräver grundläggande kunskaper i bokföring och upprättande av förenklat bokslut.  Som kassör sitter du också i vår fina förenings styrelse och har där möjlighet att påverka klubbens framtid, ekonomi och rutiner. Arbetet är ideellt, men är samtidigt väldigt givande och roligt eftersom man får en helhetsbild av hur en liten förening fungerar och utvecklas. Uppskattad tid för uppdraget är ca 2 timmar i veckan. 

 

Har ni frågor får ni mer än gärna höra av er till nuvarande kassör, Peter Sjögren, på 0705-084104 eller till Alexander Velevski, valberedningen, för att anmäla ert intresse, alexander.velevski@gmail.com. 


En ideell förening bygger på ideellt arbete av många och vi är en oerhört viktig del i samhället, detta är något vi skall vara stolta över men också förvalta. Att jobba ideellt handlar mycket om att vilja göra gott och se hur vi som förening kan bidra till att våra barn och ungdomar har en aktiv fritid och en mötesplats där alla välkomnas och kan få plats. Detta är bara möjligt om vi vuxna tar ansvar för det ideella arbetet och ställer upp för varandra. Är vi fler blir det enklare för alla!

Mailadressen info@lhk.nu fungerar igen
2021-02-03 13:01
Mailadressen info@lhk.nu fungerar igen. Ni kan alltså antingen mail till ljunghusenshandbollsklubb@hotmail.com eller info@lhk.nu för att nå oss! 

Ha en fortsatt bra dag :D 
Max 8 personer per träningsgrupp i Skåne - gäller alla åldrar
2021-01-26 11:54
Skånes handbollsförbund kom ut med nedan information precis: 

Utöver infon som kom ut den 22/1 har Smittskydd Skåne nu specificerat att mindre grupp innebär max 8 personer även för 05 och yngre. Det innebär att träningsgrupper måste delas upp i mindre enheter, och de 8 får inte blanda sig med andra spelare under detta passet. Tänk på att planera var spelarna lägger väskorna om en grupp tränar på planen och en kör fys eller löper ute så att spelarna inte blandas.

Detta gäller alltså för alla våra lag från och med idag och framöver!

Tänk fortsatt på att: 
  • Hålla avstånd till varandra 
  • Inte dela utrustning med varandra 
  • Undvika gemensamma omklädningsrum 
  • Resa till och från träningen individuellt


Om ni vill läsa mer: 
http://skanskhandboll.se/2021/01/26/max-8-per-traningsgrupp-i-skane/Uppdatering coronaviruset - träningar
2021-01-22 13:34

Från och med den 25 januari kan barn och unga födda 2005 och senare träna inomhus förutsatt att man följer Folkhälsomyndighetens övriga rekommendationer. 


Vellinge kommun har meddelat att de kommer öppna idrottshallarna på måndag för barn och unga födda 2005 och senare. 


Däremot inväntar vi fortfarande på information  om hur många som får träna tillsammans i hallarna. Vi återkommer så fort vi fått någon klarhet i detta. 


Fortsatt gäller de allmänna råden och rekommendationerna som FHM gått ut med: 


  1. hålla avstånd till varandra,
  2. inte dela utrustning med varandra,
  3. när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
  4. undvika gemensamma omklädningsrum,
  5. resa till och från aktiviteten individuellt,
  6. utföra aktiviteten i mindre grupper 
Tips, Skånes HF digitala webinarier
2021-01-19 10:09
Tips till alla handbollsvänner!
Skånes handbollsförbund erbjuder återigen digitala aktiviteter och webinarier, hela januari ut. Passa på att delta och hitta ett webinarie som passar dig, olika målgrupper för alla aktiviteter. Läs mer om datum, innehåll och anmälan på bilden ovan! :) 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F13/14 (F7/6), 05/03 15:16 
F10 (F10), 20/01 08:28 
F13/14 (F7/6), 14/01 09:32 
P10 (P10), 11/01 18:33 
 
Sponsorer