Revisor och styrelsemedlemmar sökes
2019-08-01 15:54
Söndagen den 25/8 är det dags för LHKs årsmöte. Vi är fortfarande i behov av en revisor och ytterligare styrelsemedlemmar så är du intresserad eller vet någon som är intresserad hör av dig till
jennieblom76@gmail.com så snart som möjligt".
Välkomna till Årsmöte
2019-07-29 10:46

Söndagen 25 Augustii är det årsmöte i Halörhallen 18:00

Vid årsmötet skall följande behandlas och protokollföras:

1. Fastställande av röstlängd för mötet.

2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5. Fastställande av föredragningslista.

6. Föredragning av ;

a) Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret,

b) Resultat- och balansräkning för räkenskapsåret.

7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under verksamhetsåret.

8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9. Fastställande av medlemsavgifter.

10. Behandling av styrelsens förslag och inkomna motioner.

11. Val av

a) föreningens ordförande.

b) ledamöter för en tid av två år;

c) suppleanter i styrelsen för en tid av två år.

d) val av revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år.

e) Val av valberedning för en tid av ett år, av vilka en skall utses till ordförande;

12. Övriga frågor.

Välkomna!

Handboll Camp 5-7 Aug
2019-06-16 07:52
LHK söker nu nya medlemmar till styrelsen.
2019-05-27 12:59

LHK är en fin och välskött förening som sedan starten 2002 utvecklats oerhört mycket både sportsligt och organisatoriskt.

Styrelsen arbetar aktivt med att utveckla föreningen och har lagt en grund att stå på och jobba vidare med. Vi behöver få in fler i styrelsen och gärna föräldrar från de yngre lagen som kan vara med och utveckla föreningen de närmsta åren. Styrelsemöte sker ca 1 gång/månad.

Vi söker därför dig som vill vara med och stärka föreningens organisation och bidra till att föreningen kan fortsätta utvecklas.

Det krävs ingen handbollsbakgrund utan ett engagemang och goda idéer som tar oss vidare i vårt arbete.

Specifika områden är:

·       Arrangemang

·       Marknadsarbete, samarbetsavtal, etc

·       Revisor

En ideell förening bygger på ideellt arbete av många och vi är en oerhört viktig del i samhället, detta är något vi skall vara stolta över men också förvalta. Att jobba ideellt handlar mycket om att vilja göra gott och se hur vi som förening kan bidra till att våra barn och ungdomar har en aktiv fritid och en mötesplats där alla välkomnas och kan få plats. Detta är bara möjligt om vi vuxna tar ansvar för det ideella arbetet och ställer upp för varandra. Är vi fler blir det enklare för alla!

För att lämna en intresseanmälan samt mer information vänligen kontakta Jennie Blom, valberedningen.

jennieblom76@gmail.com

Hej från er nya kanslist!
2019-04-29 10:20

Hej alla LHK-vänner!

Jag heter Mathilda och tar idag över jobbet som er nya kanslist efter Sara! Jag är 21 år och bor i Malmö och studerar mitt första år på utbildningen Idrottsvetenskap inriktning Sport management på Malmö universitet. Jag tycker utbildningen är fantastiskt rolig och ser därför verkligen fram emot att börja jobba här i LHK.

Som ni förstår är idrott och sport något jag älskar, men såklart är det handboll som är min favoritsport. Jag är uppvuxen med handboll och har själv spelat från att jag var sex år tills att jag fyllde 20, då jag slutade på grund av skador. Den senaste säsongen har jag istället varit assisterande tränare i ett damlag, vilket har varit roligt och givande. Nu ser jag fram emot nya härliga utmaningar här i LHK.

Precis som Sara har gjort, kommer jag ta hand om det administrativa arbetet i föreningen och även hjälpa till med bollskolan när den sätter igång igen i höst.

Det känns väldigt spännande, roligt och jag ser fram emot att få jobba med er. Om ni vill nå mig gör ni det på info@lhk.nu.

Glada hälsningar,

Mathilda Ekvall

Ett slut och en början
2019-04-25 12:12

Nu har min resa i LHK fått sitt slut och jag vill tacka alla i klubben för säsongen 18/19! Ett extra tack till Elin, Anders och Peter som har varit till väldigt stor hjälp under detta år.

Det har varit lärorikt, spännande och roligt att få jobba i klubben och jag är väldigt glad att jag fått vara en del av den! Jag önskar klubben all lycka i framtiden. Själv har jag siktet inställt på en resa och därefter universitetsstudier till hösten.

Jag lämnar med stolthet över till Mathilda Ekvall, som framöver kommer vara er kanslist!

På återseende,

Sara Nilsson