Samarbete mellan LHK och HK Malmö
2019-02-17 12:41
Under säsongen så har några av våra äldsta lag samarbetat med HK Malmö. Detta har lett till att vi nu undertecknat en avsiktsförklaring mellan Ljunghusens HK och HK Malmö.

Det övergripande syftet med samarbetet är att göra handbollen mer attraktiv för barn och ungdomar i respektive upptagningsområde.

Klubbarna kommer att samarbeta på föreningsnivå för exempelvis på ledarutbildningar, domare, funktionärer etc.

När det gäller dom äldre barnen så finns det möjlighet för oss att samarbete på lagnivå, och då skall det samarbetet utformas utifrån de förutsättningar som råder i respektive åldersgrupp. Samarbetet avser både pojkar och flickor.

Save the date!
2019-02-11 14:43
Nu är datumen för årets Handbollens dag och Summer Camp satta!

Handbollens dag är vår traditionella avslutning på säsongen. Denna dag har vi i slutet av säsongen och då samlas alla barn/ungdomar, ledare, föräldrar, släkt och vänner för en härlig handbollsfest!
Hanbollens dag kommer äga rum 19 maj 2019.

Summer  Camp  är vår traditionella uppstart inför en ny säsong. Summer Camp går av stapeln i augusti och då samlas alla lag och ledare för en heldag med "teambuilding" och en massa bra handboll
Summer Camp kommer äga rum 25 augusti 2019.

Mer information och möjlighet att anmäla sig till dessa dagar kommer senare, men skriv upp datumen redan nu så att ni inte missar dessa fantastiska dagar!
En film om handboll
2019-02-10 15:20

Hej alla handbollsfans

Denna filmen är ett måste att titta på (3 minuter)

Det är en film om vår sport, om glädjen, kulturen och lagandan

Filmen är framtagen av sparbanken skåne, men LHK har fått förmånen att vara med vilket såklart gör filmen ännu roligare :)

Trevlig Söndag

Julklappstips!
2018-12-04 22:33
Hej alla LHK-vänner!

Julen börjar närma sig och då har Team Sportia fått in den perfekta julklappen!
På Team Sportia på Toppen i Höllviken hittar ni det nya väsksortimentet- där tryck ingår på väskorna!

God Jul!
Handboll Fitness tar jullov
2018-12-04 11:52
Handboll Fitness tar nu jullov och kör igång igen i januari.

Följ oss på facebook:

Eller sök på Facebook; Handboll Fitness Ljunghusens HK

Vi tar kort!
2018-11-17 10:29
Vi kan med glädje meddela att från och med söndagens matcher (18/11) tar vi kort i vårt café i Halörhallen!

Om du ska jobba i caféet finns rutinen för kortläsaren under dokument- LHK Café här på hemsidan eller på insidan av dörren till caféförrådet i Halörhallen!