SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ljunghusens Handbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljunghusens handbollsklubb!

Ljunghusens Handbollsklubb, LHK, är Vellinge kommuns enda handbollsförening. Vi har idag över 200 aktiva barn och ungdomar i föreningen samt flertalet engagerade ledare och tränare. 13 lag i åldrarna 8-16 år är med i seriespel runt om i Skåne. Dessutom har vi vår populära bollskola för våra yngsta medlemmar som är 6 och 7 år. Vi deltar även i olika cuper och turneringar när tillfälle ges, tex Lundaspelen, Åhus beachhandboll och Ankaret Cup för att nämna några. 

 
Är du sugen på att börja spela handboll är du varmt välkommen till oss! Här på vår hemsida har varje lag en enskild sida där du kan hitta träningstider mm. Hittar du inte vad du söker eller har någon fråga så går det bra att maila till info@lhk.nu. 
Stipendie till ungdomsledare i LHK
2023-05-04 16:11

Natasha Dautovic Bergh har tilldelats Skånes Idrottsledarstipendie för sitt engagemang som ungdomsledare i Ljunghusens HK.  Stipendiet finansieras av Sparbanksstiftelsen Skåne och är på ett belopp om 7000 kr. 

 

Natasha är en uppskattad ledare i F11 där hon stöttar de andra ledarna och fungerar som en viktig förebild för laget. 

 

- Det är så värdefullt för oss att ha Natasha med som ledare, inte minst är hon ung och kan prata med tjejerna på ett annat sätt än vad vi kan, säger Tom Bergman, ledare i F11.

 

Priset delades ut av Maria Zanchelli från Swedbanks kontor i Höllviken. Även föreningen tilldelas 3000 kr av Sparbanksstiftelsen.

 

- Vi är glada att vi har så duktiga ungdomar som väljer att engagera sig i föreningen och som kan fungera som förebilder och dessutom skaffa sig egen värdefull erfarenhet som de har med sig in i framtiden, säger Alexander Velevski, ordförande i Ljunghusens HK.

 

Stort grattis Natasha!

Sportlovsuppehåll
2023-02-13 09:21

Bollskolan tar ett uppehåll under sportlovet!

 

Nästa tillfälle blir den 27e februari!

 

 

Bollskola som vanligt
2022-10-31 14:47

Idag kör bollskolan träning precis som vanligt trots Höstlov!

 

Så 16:00 i Halörhallen kör de igång :))

 

Välkomna!

LHK sluter sponsoravtal med Kensulting
2022-09-26 12:51
Ken Åström, Kensulting och Alexander Velevski, ordförande LHK

Ljunghusens HK kan med glädje meddela att vi har slutit ett sponsoravtal med Kensulting redovisningsfirma.

 

Kensulting drivs av Ken Åström, som flera av er träffade på vårt 20-årsjubileum. Ken har ett förflutet som handbollsspelare i HK Malmö där han var en vass mittsexa under flera år.

 

- Jag och min familj bor i Ljunghusen och eftersom jag har en bakgrund i handbollen har jag bara väntat på att kunna engagera mig i klubben på flera sätt, säger Ken.

 

Vi välkomnar Ken i LHK-familjen och ser fram emot ett gott samarbete kommande år!

20-årsjubileum
2022-09-06 14:25

Vi vill tacka alla sponsorer, medlemmar och ledare som kom till vår jubileumsdag! Framförallt vill vi tacka våra spelare som visade upp en härlig inställning, glädje och handbollskunnande.

 

Det blev en härlig dag med matchspel där kampen mellan lag svart och vit var jämn ända in till slutet! Kampen avgjordes i en spännande shoot-out där våra äldsta spelare fick visa sina skills. Till slut blev det lag svart som tog hem segern denna gång. Men - eftersom vi nu har startat en ny tradition kommer jubileumskampen att hållas varje år, så fler chanser kommer!

 

Vi fick även lyssna till intervjuer och tillbakablickar från LHK-profiler, både gamla och unga. Självklart bjöds det på smarrig jubileumstårta och annat gott.

 

Dessutom fick vi så äntligen presentera vår nya ljusblå matchtröja med vår nya huvudsponsor Kensulting. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete och vill passa på att tacka alla våra sponsorer för att ni finns här för oss!

 

Avslutningsvis fick LHK-sonen Tim Hilding, nu spelandes i HK Malmö, anordna en speedshooting där både ledare och spelare fick mäta sig med HK-Malmöspelare.

 

- Vi glada att så många kom till den här dagen. Detta är ett sätt att bygga gemenskap och lära känna varandra i klubben vilket stärker klubbkänslan, säger Alexander Velevski, ordförande i LHK.

 

Vill ni se fler bilder från dagen, besök vår Facebooksida eller vårt Instagramkonto. Ni får också gärna skicka era bilder till marknad@lhk.nu 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F14 (F8), 02/05 14:30 
F13 (F9), 19/04 13:26 
P10 (P12), 04/04 09:25 
P08 (P14), 04/04 09:18 
P10 (P12), 27/03 11:45 
P08 (P14), 27/03 11:26 
 
Sponsorer