Välkommen till Ljunghusens handbollsklubb!
Ljunghusens Handbollsklubb, LHK, är en förening som står för mer än bara handboll. Gemenskap, god stämning och att alla ska vara med är viktigt för oss. Vi vill ge ett mervärde till våra LHK:are genom att arbeta för en aktiv och stimulerande fritid och ge det där lilla extra som stärker och utvecklar individen på flera sätt.

Vi har idag 200 aktiva barn och ungdomar i föreningen samt 35 engagerade ledare och tränare. 10 lag i åldrarna 8-16 år är med i seriespel runt om i Skåne. Dessutom har vi vår populära bollskola för våra yngsta medlemmar som är 6 och 7 år. Vi deltar även i olika cuper och turneringar när tillfälle ges, tex Lundaspelen, Åhus beachhandboll och Ankaret Cup för att nämna några.

Är du sugen på att börja spela handboll är du varmt välkommen till oss! Här på vår hemsida har varje lag en enskild sida där du kan hitta träningstider mm.
Hittar du inte vad du söker eller har någon fråga så går det bra att maila till info@lhk.nu.
Handbolls camp 2-6 augusti 2021
2021-04-06 17:04
SAVE THE DATE!

Ta upp kalendern och boka in årets höjdpunkt om du är en ungdomsspelare i HK Malmö eller Ljunghusens HK och är född mellan 2007-2012. För nu är det snart dags igen för årets Handbollscamp.

Anmälan öppnar den 30 April men redan nu är det dags att boka upp kalendern.

"Att åka iväg och vara på läger är något man minns livet ut. Träffa nya kompisar och genomföra roliga aktiviteter är något som förhöjer upplevelsen något oerhört men det bästa av allt är såklart att få spela handboll hela dagarna"
- Tim Hilding ungdomsspelare i LHK och Elitspelare i HKM.

Hoppas vi ses i Augusti med en vecka fylld av handbollsgodis!

Påminnelse, LHK söker kassör inför kommande säsong
2021-03-18 14:07

LHK är en fin och välskött förening som sedan starten 2002 utvecklats oerhört mycket både sportsligt och organisatoriskt. Styrelsen arbetar aktivt med att utveckla föreningen och har lagt en grund att stå på och jobba vidare med. Nu söker vi en kassör till styrelsen inför kommande säsong.

Som kassör ansvarar du för föreningens löpande ekonomi. Arbetet innebär hantering av inbetalningar, utbetalningar löneadministration och löpande redovisning. Arbetet är inte komplicerat, men kräver grundläggande kunskaper i bokföring och upprättande av förenklat bokslut.  Som kassör sitter du också i vår fina förenings styrelse och har där möjlighet att påverka klubbens framtid, ekonomi och rutiner. Arbetet är ideellt, men är samtidigt väldigt givande och roligt eftersom man får en helhetsbild av hur en liten förening fungerar och utvecklas. Uppskattad tid för uppdraget är ca 2 timmar i veckan.

Har ni frågor får ni mer än gärna höra av er till nuvarande kassör, Peter Sjögren, på 0705-084104 eller till Alexander Velevski, valberedningen, för att anmäla ert intresse, alexander.velevski@gmail.com.

En ideell förening bygger på ideellt arbete av många och vi är en oerhört viktig del i samhället, detta är något vi skall vara stolta över men också förvalta. Att jobba ideellt handlar mycket om att vilja göra gott och se hur vi som förening kan bidra till att våra barn och ungdomar har en aktiv fritid och en mötesplats där alla välkomnas och kan få plats. Detta är bara möjligt om vi vuxna tar ansvar för det ideella arbetet och ställer upp för varandra. Är vi fler blir det enklare för alla!

LHK söker kassör inför kommande säsong
2021-02-05 15:31

LHK är en fin och välskött förening som sedan starten 2002 utvecklats oerhört mycket både sportsligt och organisatoriskt. Styrelsen arbetar aktivt med att utveckla föreningen och har lagt en grund att stå på och jobba vidare med. Nu söker vi en kassör till styrelsen inför kommande säsong.

Som kassör ansvarar du för föreningens löpande ekonomi. Arbetet innebär hantering av inbetalningar, utbetalningar löneadministration och löpande redovisning. Arbetet är inte komplicerat, men kräver grundläggande kunskaper i bokföring och upprättande av förenklat bokslut.  Som kassör sitter du också i vår fina förenings styrelse och har där möjlighet att påverka klubbens framtid, ekonomi och rutiner. Arbetet är ideellt, men är samtidigt väldigt givande och roligt eftersom man får en helhetsbild av hur en liten förening fungerar och utvecklas. Uppskattad tid för uppdraget är ca 2 timmar i veckan.

Mailadressen info@lhk.nu fungerar igen
2021-02-03 13:01
Mailadressen info@lhk.nu fungerar igen. Ni kan alltså antingen mail till ljunghusenshandbollsklubb@hotmail.com eller info@lhk.nu för att nå oss!

Ha en fortsatt bra dag :D
Max 8 personer per träningsgrupp i Skåne - gäller alla åldrar
2021-01-26 11:54
Skånes handbollsförbund kom ut med nedan information precis:

Utöver infon som kom ut den 22/1 har Smittskydd Skåne nu specificerat att mindre grupp innebär max 8 personer även för 05 och yngre. Det innebär att träningsgrupper måste delas upp i mindre enheter, och de 8 får inte blanda sig med andra spelare under detta passet. Tänk på att planera var spelarna lägger väskorna om en grupp tränar på planen och en kör fys eller löper ute så att spelarna inte blandas.

Detta gäller alltså för alla våra lag från och med idag och framöver!

Tänk fortsatt på att:
  • Hålla avstånd till varandra
  • Inte dela utrustning med varandra
  • Undvika gemensamma omklädningsrum
  • Resa till och från träningen individuellt

Om ni vill läsa mer:

P10 (P10), 10/03 14:17