SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljunghusens Handbollsklubb
Handboll

Bli medlem i Ljunghusens Handbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljunghusens handbollsklubb!

Ljunghusens Handbollsklubb, LHK, är Vellinge kommuns enda handbollsförening. Vi har idag över 200 aktiva barn och ungdomar i föreningen samt flertalet engagerade ledare och tränare. 13 lag i åldrarna 8-16 år är med i seriespel runt om i Skåne. Dessutom har vi vår populära bollskola för våra yngsta medlemmar som är 6 och 7 år. Vi deltar även i olika cuper och turneringar när tillfälle ges, tex Lundaspelen, Åhus Beachhandboll och Ankaret Cup för att nämna några. 

 
Är du sugen på att börja spela handboll är du varmt välkommen till oss! Här på vår hemsida har varje lag en enskild sida där du kan hitta träningstider mm. Hittar du inte vad du söker eller har någon fråga så går det bra att maila till info@lhk.nu
Måns Kjell uttagen till Riksläger 1
2024-03-01 14:06

Måns Kjell, målvakt i P08, har blivit uttagen till Svenska Handbollsförbundets Riksläger 1 för spelare födda 2008. Svenska handbollsförbundets riksläger är ett led i SHF:s spelarutbildning mot ungdomslandslagen. Stort grattis till dig Måns och lycka till! 

 

Fullständig lista över uttagna spelare hittar du på nedan länk:

https://svenskhandboll.se/nyheter/nyheter/2024-02-23-uttagna-spelare-till-varens-rikslager 

 

 

 

Ett händelsrikt 2023!
2023-12-23 17:48

En summering av 2023 från LHK:s ordförande, Alexander Velevski:

 

Det har varit ett händelserikt år där vi fått många nya medlemmar och det märks att handbollen är på gång i kommunen. Vi har 11 lag i gång i seriespel och över 250 barn som är aktiva. Jag möter ofta folk på byn som pratar varmt om vår klubb, vilket känns fantastiskt.

 

Bollskolan rullar på och de yngre lagen hittar sin struktur, tränar på och spelar seriespel. Viktigt att fortsätta det arbetet som vi gör så att vi fortsätter att ha tillväxt underifrån. Pojkar -08 och Flickor -10 har spelat USM och gjort det bra, vår relativt lilla klubb står upp bra mot de större klubbarna! Sen att vi dessutom får med 3 spelare i Skånelaget är lysande.

 

I styrelsen har vi jobbat på och bland annat startat en föräldragrupp som haft sitt första möte under hösten. Vi har fått in flera nya sponsorer och förlängt avtalet med bland annat Toppen. Vi genomförde även vår Summer Camp med Lödde Vikings i augusti, som var väldigt uppskattad.  En viktig sak som vi i styrelsen jobbat hårt med under ett helt år är att revidera den Ljusblå vägen. Detta är föreningens styrdokument som jag rekommenderar alla föräldrar att ta del av. Den finns på vår hemsida. Vi har också haft möten med kommunen där vi ligger på dem om fler halltider och målet är att de någon dag dedikerar en hall till handbollen med ett riktigt kansli. En utmaning, minst sagt! 😊

 

Nu går 2023 mot sitt slut men vi spelar självklart handboll in i det sista genom att vi har hela 9 lag med i anrika Lundaspelen!

 

Tack för i år, jag önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses i hallarna!

LHK sluter sponsoravtal med Sproud och Solsken
2023-12-22 13:37

Ni har säkert redan sett att vi fått nya loggor på våra ljusblå matchtröjor. Det är varumärkena Sproud och Solsken som valt att stötta föreningen i ett 3-årigt samarbetsavtal. Detta är vi mycket glada för!

 

Sproud grundades 2018 och är ett innovativt företag med fokus på växtbaserade drycker inom mejerisektorn. Läs mer på https://besproud.com/ 

 

 

Solsken lemonad tillverkas på lilla Sövde musteri på Österlen och filosofin är enkel; endast noga utvalda råvaror som sen blir solsken på flaska! Läs mer på https://www.solsken.se/ 

 

Välkomna till LHK-familjen och tack för Ert stöd!

Super-söndag 26 november!
2023-11-21 11:43

Super-söndag i Halörhallen den 26 november!

 

På söndag är det dags för årets mest späckade handbollsdag! Det bjuds på hela sju seriematcher i Halörhallen! Vårt café är öppet med rykande varmt kaffe, drycker och hembakat. Dagens matchprogram enligt nedan: 

09:00 F10 år Ljunghusens HK - Ankaret
10:30 F10 år Ankaret - Lågan
11:45 F13 år Ljunghusens HK - Eslöv
13:00 F10 år Ljunghusens HK - Lågan
14:15 F13 år Eslöv - Kalmar
15:45 F13 år Ljunghusens HK - Kalmar
17:30 P16 år Ljunghusens HK - Halmstad

 

Som om detta inte vore nog kan du även bege dig till Hököpinge Sporthall för att se Ljunghusens HK P11 år ta emot IFK Kristianstad kl 11.00!

 

Kom och heja fram våra lag – vi ses på söndag!

Våra samarbetspartners - Kensulting
2023-11-16 09:47
Bild: https://revisionsvarlden.se/fran-1-till-5-mkr-i-omsattning-pa-tva-ar/

Sedan ett år tillbaka är en av våra huvudsponsorer redovisningsfirman Kensulting, man kan inte missa deras logga på våra ljusblå matchtröjor! Men vem är de och vad gör de? 

 

"Kensulting AB är en engagerad och personlig redovisningsbyrå som utför alla typer av redovisningstjänster. Vi brinner för att hjälpa våra kunder med redovisning så de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Målet med vårt engagemang är att våra kunder ska maximera sina vinster genom högre intäkter och lägre kostnader."


Kensulting drivs av Ken och Josefin Åström som bor i Ljunghusen med sina två barn. 2022 valdes man till årets tillväxtbolag av Revisionsvärlden. Antal kunder har gått från 65 till 400 på ett par år och består till stor del av ägarledda aktiebolag och bostadsrättsföreningar.
 

- Eftersom vi bor på Näset och jag har en bakgrund i handbollen har jag bara väntat på att kunna engagera mig i klubben på flera sätt, säger Ken. Att gå in som sponsor var ett naturligt steg och ett sätt att stötta föreningen så att de kan fortsätta bedriva och utveckla sin verksamhet, säger Ken Åström.

 
Kensulting har kontor i Malmö och vill du komma i kontakt med dem, så hittar du dem på

https://kensulting.se/

 

Som de flesta föreningar är LHK beroende av ekonomiskt stöd från olika håll. En viktig del för att kunna bedriva verksamheten, bemanna kansliet, utbilda ledare, köpa in material och åka iväg på cuper är så klart våra sponsorer. Det senaste året har vi knutit till oss flera samarbetspartners och fler är på väg in! Tack för ert stöd!

 

Tillsammans med våra samarbetspartners fortsätter vi att växa och utveckla handbollen på Näset!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F14 (F9), 06/02 11:15 
F14 (F9), 11/12 22:01 
F14 (F9), 24/10 15:56 
P15/16 (P7/8), 16/10 09:20 
F13 (F10), 21/08 11:14 
F14 (F9), 13/08 18:34 
 
Sponsorer