Välkomna till P10

Hej och välkomna till P10

Vi är ett gäng glada killar som spelar handboll och har roligt tillsammans!

Laganda, kamratskap motion och att ha roligt är det som står högst upp på prioritetslistan.

Vi  hoppas nu att vi snart också får se dig på handbollsplanen, det är bara att komma hit, alla får vara med.

Har ni några frågor så är det bara att ringa eller maila, ni hittar information under fliken "kontakt"

Träningstider säsongen 2021/2022:
Tisdagar 18.00-19.30 Ljungenhallen
Torsdagar 16.30-18.00 Ljungenhallen

Info Lundaspelen
2021-12-14 14:22
Lundaspelen tvingas ställas in för att motverka smittspridning Fra Lundaspelen Handball

LUGI Handboll, för andra året i rad, tvingats ställas in Lundaspelen. Detta görs för att motverka den ökade smittspridningen i samhället, både i Sverige och i närliggande länder, vars föreningar brukar gästa Lundaspelen frekvent.

Styrelsen har inte haft något lätt beslut att ta, Lundaspelen är för många årets höjdpunkt och efter förra årets inställda spel såg många fram emot de 43:e spelen.

– Nuvarande restriktioner och rekommendationer från bland annat Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskyddsläkare gör att vi känner att vi inom idrotten måste ta vårt ansvar för att minimera smittspridningen i samhället, säger LUGI Handbolls klubbchef Patrik Bengtsson.

Risken att smittspridning uppstår med så många människor på samma plats är stor. Även om föreningarna följer rekommendationerna och kontrollerar vaccinationsbevis för alla åskådare, kvarstår risken med ökat antal ungdomar i idrottshallar och på andra ställen i staden. Dessutom är det just i dessa åldrar som smittspridningen är störst just nu.

Vi har in i det sista hoppats på och planerat för att kunna genomföra ett säkert evenemang utifrån myndigheternas restriktioner då vi känner en förpliktelse gentemot våra deltagande lag att genomföra turneringen. Vi vet att många har längtat och sett fram emot att få komma tillbaka efter förra årets uppehåll och vi själva har verkligen sett fram emot att ta emot er alla. Men vi har en skyldighet att verka för ungdomars hälsa och välmående och det tar emot att behöva ställa in men vi behöver ta vårt ansvar för att minska smittspridningen. Människors hälsa kommer alltid i första hand.

Gällande ekonomi, anmälningsavgifter och återbetalning kontaktar vi berörda under nästa vecka.

Sedan 1978 har vi årligen anordnat Lundaspelen och tillsammans med våra deltagare skapat minnen för livet. Vi är ledsna över att inte kunna göra detta i år. Vi håller tummarna för att samhället snart återgår till en någorlunda normal vardag så att vi kan få hälsa er alla välkomna till Lundaspelen 2022 för att återigen tillsammans skapa nya minnen.
Ingen träning på Höstlovet!
2021-10-28 15:43

Ses efter lovet, ha en skön vecka👍😀🤾🏻‍♂️

Göteborg Cup
2021-09-03 09:01

Tack för föräldramötet igår, här kommer info som ni behöver inför Göteborgsresan. (Ni som inte ska med kan bortse från detta utskicket)

Äntligen är det dags att få åka på Cup och som vi har väntat!!!

13.45 samling vid tandläkarparkeringen Sandeplan

14.00 avfärd med minibussar vi vill att alla är ombytta för match när vi samlas eftersom vi inte kommer att hinna in om förläggningen utan kör direkt till arenan.  skor och vattenflaska och matsäck i ryggsäck. Betalning för minibussarna Swishar 200kr till Nicklas Jungberg 070-608 88 99 som går till lagkassan.

Ta med matsäck så att dom klarar sig till matchen på fredagen. Gärna engångsförpackningar så att vi kan kasta när vi ätit färdigt. Inget godis,kakor och läsk innan match.

Efter matchen äter vi middag och kommer på plats på  Hvitfeldska skolan där vi bor.

Vi har mobilförbud så vi kommer att skicka ut ledarnas telefonnummer i ett separat mejl så att ni kan nå oss och dom får låna våra när dom vill.

Lag och tider: Alla matcher spelas på Serneke Arena

19.05 Önnereds HK 1

13.00 Hammarby HK 1

Publik:

Innebär att ett lag med max 17 spelare och 4 ledare inte räknas som publik.
Utöver dessa så får chaufförer komma med laget. Dessa går in och ut med laget före och efter match, entré till respektive hall kommer vara stängda så det är alltså endast när lagen kommer in som detta är möjligt.
Här är maxantalet 10st. Innebär alltså att man har ex. 5 chaufförer så är de välkomna.
Tyvärr så kan vi inte ta med andra familjemedlemmar i detta utan de är de som kör.

Glöm inte ladda ner Göteborgcup appen

Info om fickpengar och packlista finns i tidigare utskick!

Hör av er om ni har frågor.