Välkomna till P10

Hej och välkomna till P10

Vi är ett gäng glada killar som spelar handboll och har roligt tillsammans!

Laganda, kamratskap motion och att ha roligt är det som står högst upp på prioritetslistan.

Vi  hoppas nu att vi snart också får se dig på handbollsplanen, det är bara att komma hit, alla får vara med.

Har ni några frågor så är det bara att ringa eller maila, ni hittar information under fliken "kontakt"

Träningstider säsongen 2019/2020

Tisdagar 17.00-18.30 Ljungenhallen

Torsdagar 17.00-18.00 Ljungenhallen.

Fortsatt inställd träning
2021-03-10 14:17

Vi ställer in träningen  imorgon (torsdag) och hoppas på att
träningen kommer igång snart igen🤾🏻‍♂️

mvh

Led

Träning inställd 9/3
2021-03-08 16:20

På grund av flera elever i årkurs 4 på Sandeplanskolan har fått Corona ställer vi in träningen imorgon.

Sandeplanskolans åtgärd för eleverna i årskurs 4 är hemundervisning kommande dagar, vi återkommer om träningen på torsdag.

//Johan

Träning framåt
2021-01-11 18:33
God fortsättning!

Nedan kommer lite info hur det kommer att se ut den närmsta tiden för P10

Vi kommer sikta in oss på att försöka fortsätta träna utomhus när vädret tillåter. Fokus ligger på att när det är möjligt förlägga dessa på våra ordinarie träningsdagar (tisdagar, torsdagar och ibland på helgen). Vi kommer dock få lägga dem tidigare då det blir mörkt.

Vi tränar inte i regn, snö eller för dåligt väder. Vi skickar kallelse inför varje träning (d.v.s. utgå inte från att det är träning om ingen kallelse kommit ut). Då vi är så väderberoende kan kallelserna komma med kort varsel.

Då vi troligen kommer träna utomhus ett bra tag framöver kommer Richard (från P08) ta med sig ett paket från Select som killarna får prova. Paketet kommer innehålla mössa och vindtät träningsjacka och detta kan köpas till självkostnadspris eller om vi lyckas fixa en sponsor. Vi återkommer om priset. Troligt är att utprovning sker nu på fredag på P08:s träning. info om det på  torsdag då vi planerat för vår första träning (kallelse kommer)

Vi kommer att skicka ut kallelse till Partille Cup. Vi vet såklart att det är osäkert om det kommer bli av men vi behöver ändå planera så gott vi kan.

MVH Led
Ingen träning den 5/1
2021-01-04 11:28
God fortsättning,

Som ni alla säkert läst så får vi inte börja träningen den 5/1 som vi först planerat utan vi får avvakta vidare information från hälsomyndigheten och klubben.

Vi funderar på att jogga/Fys i små grupper  tre i varje grupp plus ledare (utomhus) bara för att främja att vi rör på oss och inte tappar vår träningskultur under denna period.

Inte så kul utan boll men vi rör oss i alla fall.

Kallelse kommer och vi siktar på helgen när det är ljust ute.

LED
Julavslutning
2020-12-14 19:52
17:e har vi Julavslutning med fika och tävling.

Träningen startar igen den 5 Januari

Vi tackar för denna terminen och hoppas på en rolig vår oavsett läget i världen.

God Jul och ett Gott Nytt År.

LED