Välkomna till P10

Hej och välkomna till P10

Vi är ett gäng glada killar som spelar handboll och har roligt tillsammans!

Laganda, kamratskap motion och att ha roligt är det som står högst upp på prioritetslistan.

Vi  hoppas nu att vi snart också får se dig på handbollsplanen, det är bara att komma hit, alla får vara med.

Har ni några frågor så är det bara att ringa eller maila, ni hittar information under fliken "kontakt"

Träningstider säsongen 2019/2020

Tisdagar 17.00-18.30 Ljungenhallen

Torsdagar 17.00-18.00 Ljungenhallen.

Matchtröjor
2020-09-23 08:12
Sorry för sen info.

Från och med denna säsongen måste varje spelare köpa sin egen matchtröja.
Tröjorna finns att köpa på Teamsportia i Höllviken där finns även shorts och träningsoverall om man är sugen på det!

Innan man beställer måste man önska ett nummer på tröjan och det gör man till Sten. Ni som har redan valt nummer (svarta tröjan) kan beställa redan nu!

Tänk på att vår första match för säsongen är den 3 oktober så det är ganska ont om tid.

Info från klubben nedan!
Vi är lite mellan olika sponsorer så lösningen kommer vara att nummer/efternamn kommer tryckas på tröjan nu men inga sponsorer det gör vi vid ett senare tillfälle.

LED

Göteborgcup är inställt
2020-08-03 15:13
Tyvärr blir inte Göteborgcup av på grund av corona, nedan kan ni läsa informationen som vi fått!

Vi kommer att ersätta turneringen med ett träningsläger återkommer när vi vet mer!

Träningen startar när skolorna börjar!

//LED

Vänligen läs noga igenom all informationen nedan.

På grund av Covid-19 så har SHF tagit fram riktlinjer för vad som gäller för att genomföra Göteborg Cup samt andra cuper. Vi kommer följa dessa direktiv och kommer därför behöva göra justeringar jämfört med tidigare år. Vi som är ansvariga, samt alla som är med och arbetar kring Göteborg Cup kommer göra vårt yttersta, för att ni ändå skall få en så bra helg som möjligt med många fina handbollsminnen och bra matcher.

Endast symptomfria personer får befinna sig i anläggningar där turneringen genomförs. Ansvariga ledare för respektive lag ska säkerställa att alla i det egna laget har utfört självskattning före ankomst till anläggningen.

Tyvärr så kommer vi inte kunna använda konstgräsplanen i Serneke Arena pga restriktionerna om max 50 personer per hall. Detta gör att vi inte kommer kunna erbjuda spel i den yngsta klassen pojkar och flickor födda 2010. Självklart så gör vi full återbetalning till alla i dessa klasser. Kontakta oss med bankkontonummer och berört lag, så återbetalar vi snarast möjligt.

F/P 11 som är födda 2009 kommer att spelas som planerat, men i andra hallar i Göteborgsområdet. Övriga klasser planeras att spelas enligt plan.

Påminnelse!
2020-06-24 18:37
Glöm inte att träningen imorgon är flyttad till Collin Sten mellan 17.00-18.30 ta med handduk och badbyxor så firar vi säsongsavslutningen med ett dopp😀🤾🏻‍♂️🥳

Om man vill titta på Beachhandboll så spelar P08 turnering mot Lugi på lördag vid Collin Sten mellan 13.00-17.00

Tack för en rolig men annorlunda säsong och vi önskar alla en härlig sommar🌞

Säsongen startar igen tidigt i augusti🤾🏻‍♂️

Led
Ändring träning imorgon 23/6
2020-06-22 13:00
Sorry för dålig framförhållning;

Men imorgon ändrar vi träningen till collinsten där vi kommer att köra mixade lag i Beachhandboll  tillsammans med F10.

Träning 17.30- 18.30🤾🏻‍♂️🤾🏻‍♂️

Hjälp mig att sprida infon👍😀
Träning 11/6 inställd
2020-06-10 15:33
Hej alla,

Vi tänker ställa in träningen på torsdag (11/6) så att alla kan fokusera på skolavslutningen.

//LED