SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Ljunghusens Handbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkomna till P10

Hej och välkomna till P10

 

Vi är ett gäng glada killar som spelar handboll och har roligt tillsammans!

 

Laganda, kamratskap motion och att ha roligt är det som står högst upp på prioritetslistan.

 

Vi  hoppas nu att vi snart också får se dig på handbollsplanen, det är bara att komma hit, alla får vara med.

 

Har ni några frågor så är det bara att ringa eller maila, ni hittar information under fliken "kontakt"

 

Träningstider säsongen 2021/2022:
Tisdagar 18.00-19.30 Ljungenhallen
Torsdagar 16.30-18.00 Ljungenhallen

 

 

Info Lundaspelen
2021-12-14 14:22
Lundaspelen tvingas ställas in för att motverka smittspridning Fra Lundaspelen HandballLUGI Handboll, för andra året i rad, tvingats ställas in Lundaspelen. Detta görs för att motverka den ökade smittspridningen i samhället, både i Sverige och i närliggande länder, vars föreningar brukar gästa Lundaspelen frekvent.

Styrelsen har inte haft något lätt beslut att ta, Lundaspelen är för många årets höjdpunkt och efter förra årets inställda spel såg många fram emot de 43:e spelen.

– Nuvarande restriktioner och rekommendationer från bland annat Folkhälsomyndigheten och Region Skånes smittskyddsläkare gör att vi känner att vi inom idrotten måste ta vårt ansvar för att minimera smittspridningen i samhället, säger LUGI Handbolls klubbchef Patrik Bengtsson.

Risken att smittspridning uppstår med så många människor på samma plats är stor. Även om föreningarna följer rekommendationerna och kontrollerar vaccinationsbevis för alla åskådare, kvarstår risken med ökat antal ungdomar i idrottshallar och på andra ställen i staden. Dessutom är det just i dessa åldrar som smittspridningen är störst just nu.

Vi har in i det sista hoppats på och planerat för att kunna genomföra ett säkert evenemang utifrån myndigheternas restriktioner då vi känner en förpliktelse gentemot våra deltagande lag att genomföra turneringen. Vi vet att många har längtat och sett fram emot att få komma tillbaka efter förra årets uppehåll och vi själva har verkligen sett fram emot att ta emot er alla. Men vi har en skyldighet att verka för ungdomars hälsa och välmående och det tar emot att behöva ställa in men vi behöver ta vårt ansvar för att minska smittspridningen. Människors hälsa kommer alltid i första hand.

Gällande ekonomi, anmälningsavgifter och återbetalning kontaktar vi berörda under nästa vecka.

Sedan 1978 har vi årligen anordnat Lundaspelen och tillsammans med våra deltagare skapat minnen för livet. Vi är ledsna över att inte kunna göra detta i år. Vi håller tummarna för att samhället snart återgår till en någorlunda normal vardag så att vi kan få hälsa er alla välkomna till Lundaspelen 2022 för att återigen tillsammans skapa nya minnen.
Ingen träning på Höstlovet!
2021-10-28 15:43

Ses efter lovet, ha en skön vecka👍😀🤾🏻‍♂️

Göteborg Cup
2021-09-03 09:01

Tack för föräldramötet igår, här kommer info som ni behöver inför Göteborgsresan. (Ni som inte ska med kan bortse från detta utskicket)

 

Äntligen är det dags att få åka på Cup och som vi har väntat!!!

 

13.45 samling vid tandläkarparkeringen Sandeplan

 

14.00 avfärd med minibussar vi vill att alla är ombytta för match när vi samlas eftersom vi inte kommer att hinna in om förläggningen utan kör direkt till arenan.  skor och vattenflaska och matsäck i ryggsäck. Betalning för minibussarna Swishar 200kr till Nicklas Jungberg 070-608 88 99 som går till lagkassan.

 

Ta med matsäck så att dom klarar sig till matchen på fredagen. Gärna engångsförpackningar så att vi kan kasta när vi ätit färdigt. Inget godis,kakor och läsk innan match.

 

Efter matchen äter vi middag och kommer på plats på  Hvitfeldska skolan där vi bor.

 

Vi har mobilförbud så vi kommer att skicka ut ledarnas telefonnummer i ett separat mejl så att ni kan nå oss och dom får låna våra när dom vill.

 

Lag och tider: Alla matcher spelas på Serneke Arena

 

LHK 1 ledare; Peter och Jonas

Viggo

Vilgot S

Edvin

Noa

Felix

Theo

Ludvig

 

Grupp C

Fredag

18.20 HK Aranäs

 

Lördag

15.45 IK Sävehof 4

18.35  Önnereds HK

20.30 IK Sävehof 2

 

Söndag

11.00 Kärra HF 2

 

LHK 2 Ledare; Nicklas och Sten

Oscar

Edward

Jack

Abbe

Frans

Viktor

Alfred

Olof

 

Grupp A

Fredag

19.50 Sävehof 1

 

Lördag

14.25 HK Aranäs

17.10 Sävehof 5

19.05 Önnereds HK 1

 

Söndag

13.00 Hammarby HK 1

 

Publik:

 Innebär att ett lag med max 17 spelare och 4 ledare inte räknas som publik.
Utöver dessa så får chaufförer komma med laget. Dessa går in och ut med laget före och efter match, entré till respektive hall kommer vara stängda så det är alltså endast när lagen kommer in som detta är möjligt.
Här är maxantalet 10st. Innebär alltså att man har ex. 5 chaufförer så är de välkomna.
Tyvärr så kan vi inte ta med andra familjemedlemmar i detta utan de är de som kör.

Glöm inte ladda ner Göteborgcup appen

 

 

Info om fickpengar och packlista finns i tidigare utskick!

 

Hör av er om ni har frågor.

 

MVH

LED

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste nytt från Göteborg Cup
2021-08-24 15:14

Info från arrangörerna

 

Välkomna till Göteborg Cup 2021 helgen 10-12 september 2021.

Vi kommer likt föregående år att behöva förhålla oss till vissa restriktioner för att hålla ner smittspridning av Covid-19 och det är mycket viktigt att vi alla hjälps åt, så kommer det att funka bra. Vi är tacksamma att vi nu fått direktiv från förbundet hur vi kan genomföra cupen på ett så smitt säkert sätt som möjligt.

För att det ska bli så smidigt som möjligt för alla involverade så behöver vi er hjälp att informera ert lag och Era supporters om vad som gäller under cupen

• Vi kommer inte att kunna ha publik i spelhallarna utan det är bara laget plus medföljande chaufförer som kör till matcherna, som kan släppas in tillsammans med laget. Absolut maximalt antal per lag är 10 st och dessa går in och ut ur hallen tillsammans med laget.

• Uppvärmning innan match måste ske utomhus och man kommer in i hallen ca 5 minuter innan matchstart tillsammans med sina ledare och chaufförer. Vi vet att detta inte är optimalt men detta är enda möjligheten för att vi ska kunna arrangera cup.

• Omklädning och duschning måste ske hemma eller på hotellet, då vi inte kan använda omklädningsrummen i hallarna.

• Ni som bor på skola återkommer vi till hur vi löser dusch.

• Alla matcher kommer att webbsändas via Solidsport. Sprid gärna detta Early Bird erbjudande som gäller till 31 augusti. https://solidsport.com/gbgcup/all_access ( https://solidsport.com/gbgcup/all_access )

När man spelat klart sin match, så måste man lämna hallen direkt så att nästa lag kan komma in, detta får inte ske förrän de spelande lagen lämnat. Våra hallvärdar är de som ansvarar för detta och det är mycket viktigt att alla lyssnar på dem och att det de säger är det som gäller!
Vi behöver separera åldersgrupperna så mycket som möjligt och därför är det ibland lite större uppehåll mellan vissa matcher, denna tid behöver vi för att städa extra innan nästa grupp får komma in.

Det är ibland långt mellan lagets matcher och tänk då på att ha med bra kläder för utomhusbruk, då ni tyvärr inte kan vara kvar i hallen mellan matcherna. Vi vet att detta inte är optimalt men detta är de förutsättningar vi måste följa för att kunna genomföra turneringen.

Under söndagens slutspel får vi inte ha så stora grupper som ett A och B slutspel utgör, utan vi har i stället ändrat så att vi har 4 st olika slutspel enligt följande:
• A1-slutspel för alla gruppsegrare
• A2-slutspel för alla grupptvåor
• B1-slutspel för alla grupptreor
• B2-slutspel för alla fyror och femmor

För de lag som bokat gästkort genom oss så äter ni frukost på ert hotell och ni som bor på skola får frukost i anslutning till skolan.

Alla lag som bor på hotell eller skola kommer likt föregående år kunna hämta lunch och middagslådor, då vi tyvärr inte kan samla så många spelare i matsalarna. Dessa hämtas i matsalen på Burgårdsgymnasiet mitt emot Scandinavium. Det är viktigt att ni kommer max 3 ledare och hämtar så att vi undviker trängsel vid utlämningen.

Vid samtliga hallar och matplatser finns handsprit som alla bör använda.

Vi är fullt medvetna om att dessa besked kommer sent till er, men vi har tyvärr inte fått tillgång till all information förrän nu. Vi ser nu fram emot att välkomna alla lag och vi ska göra allt vi kan för att Göteborg Cup ska bli den start ni önskar av säsongen.

Spelschemat hoppas vi kunna publicera i slutet av veckan. Tyvärr har även detta tagit extra tid då vi var tvungna att göra om allt efter informationen från förbundet.

Vilken skola ni kommer bo på kommer att vara klart senast onsdag nästa vecka.

I klasserna P/F10 och P/F11 spelas de flesta matcher på konstgräset i Prioritet Serneke Arena, vi har dock behövt flytta en del matcher därifrån då vi behövt avskilja planerna mer där och därför inte kunnat ha det antal planer som var trängt från början.


 

MVH

LED

Göteborg Cup
2021-08-23 18:37

Hej alla,

 

Göteborg Cup närmar sig med stormsteg och här kommer den information som vi har just nu.

 

Vi har beställt minibussar från Folkes i Lund och haft turen att få dom sponsrade men kommer behöva ta ut 200kr till lagkassan för dit och hemfärd. Återkommer hur vi gör med betalningen.

 

Samling vid Folkes bil i Lund på fredagen för avfärd 16.00. Även hemkomsten kommer att vara till Lund och Folkes, där vi vill att ni hämtar era killar.

 

Vi kommer att bo på hårdförläggning tillsammans med P08 (inväntar info på vilken skola).

 

Faktura på 1200kr för deltagarkortet ska ha kommit i helgen.

 

200kr fickpengar, hälften till godis/snacks och den andra hälften om vi behöver stanna för middag på vägen hem på söndagen. Eftersom spelprogrammet inte kommit ut vet vi inte hur länge vi kommer att bli kvar därav vill vi säkerställa att vi kan stanna och äta.

 

Packlista om man vill ha god tid på sig att packa!!

Matchställ
 • Handbollskor/(fotbollsskor om man har)
 • Svarta strumpor  (Om man har)
 • Svarta shorts      
 • Matchtröja         Ta med både vit och blå
Övrigt till match:
 • Vattenflaska
 • Träningsoverall (svart LHK hoodie)

Hygien

 • duschhandduk
 • Tandkräm
 • tandborste
 • schampo etc 

Ombyte, kläder

 • T-shirts
 • underkläder
 • strumpor
 • Byxor
 • Tjock tröja helst fleccejacka

Skor, etc

Skor för utomhusbruk, gärna gympaskor

 

Sova

 • Pyjamas
 • Luftmadrass/motsvarande, ej dubbel
 • Sovsäck
 • Kudde

Övrigt

 • Liten ryggsäck för dagligt bruk. 
 • Liten plastpåse och svart sopsäck (Till smutstvätt)
 • Boll 
 
Info från arrangören

Vi får många frågor om cupen och vi planerar för att genomföra cupen fullt ut.

Vi behöver dock avvakta handbollsförbundets tolkningar av restriktionerna innan vi kan meddela mer specifikt hur cupen kommer att genomföras.

Denna information hoppas vi att vi får inom kort.

Vi kommer därefter meddela alla anmälda lag och även lägga ut information här.

Det vi får mest frågor om nu är om vi tar in publik och detta och allt annat kommer vi informera om så fort vi vet mer.

Vi ber er därför ha lite tålamod och avvakta mer information inom kort.

 

Jag vet att alla som får detta utskicket ska inte med,  jag vet tyvärr inte hur man gör för att ta bort personer som inte berörs!!

 

MVH

LED

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ljunghusens HK, 17/12 10:09 
Ljunghusens HK, 02/12 09:04 
Ljunghusens HK, 08/11 11:14 
Ljunghusens HK, 03/11 12:35 
Ljunghusens HK, 19/10 18:23